bossible22
bossible 2022

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
Wise Cuisine and Coffee
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
01-09-22
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
France

Restaurant Manager

Τo εστιατόριο Cookoovaya ζητά

Restaurant Manager

στο Saint Tropez με προϋπηρεσία σε υψηλό επίπεδο.

Απαιτείται η καλή γνώση αγγλικών και γαλλικών.

Σχετικά με το ξενοδοχείο

Κτισμένο στην καρδιά του Saint Tropez μέσα στα γραφικά στενά και σε κοντινή απόσταση από την πολυσύχναστη πλατεία της Place des Lives, βρίσκεται το εμβληματικό Pan Dei Palais. Η έπαυλη του 19ου αιώνα, διατηρώντας τη μοναδική της αισθητική και αρχιτεκτονική, μεταμορφώνεται σε ένα πολυτελές boutique hotel ξενοδοχείο με 10 σουίτες και 2 βίλες και γίνεται ο ιδανικός προορισμός για την απόλυτη χαλάρωση. Μέσα στο ιστορικό αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται το ελληνικό εστιατόριο: Cookoovaya Saint Tropez.

Σχετικά με το εστιατόριο

Στην Cookoovaya, το Pan Dei Palais γιορτάζει τη μοναδικότητα της ελληνικής κουζίνας. Από το ξεκίνημά του το 2014, το αθηναϊκό concept έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία προσελκύοντας κοινό από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο, ανεβάζοντας έτσι ψηλά τον δείκτη της γαστρονομίας. Η ποιότητα των φρέσκων υλικών, η κομψότητα και η φινέτσα στη γεύση και εκτέλεση των πιάτων αποτελούν τον πυρήνα του εστιατορίου.

Αυθεντική και πρωτότυπη, η Cookoovaya έρχεται στην πιο διάσημη πόλη της Κυανής Ακτής και γίνεται έτσι το πρώτο αθηναϊκό εστιατόριο που εγκαθιδρύεται εκτός των ελληνικών συνόρων. Το εστιατόριο αντλεί έμπνευση από την Ελλάδα, τα απαράμιλλα τοπία της και την αυθεντικότητα των γεύσεων.

Στην καρδιά του εγχειρήματος αυτού, μέσα σε μια ατμόσφαιρα απλότητας και αυθεντικότητας, ο σεφ Περικλής Κοσκινάς μοιράζεται το όραμά του για μια κουζίνα ισορροπημένη, στοχαστική και αυθεντική. Με καταγωγή από την Κέρκυρα και γνώση της γαστρονομικής παράδοσης των Ιονίων νησιών, ο Κοσκινάς παντρεύει με έξυπνο τρόπο τις μνήμες των παιδικών του χρόνων με τις γεύσεις και τις εικόνες των ταξιδιών του ανά τον κόσμο. Η επίδραση και επιρροή από τα ταξίδια του αναδεικνύουν μια κουζίνα αυθεντική και πραγματική, πέρα από συνταγές και περιττές τεχνικές.

Αναζητουμε Restaurant Manager που, πέρα από τη σωστή διαχείριση και λειτουργία του εστιατορίου και του μπαρ, θα αναλάβει και ενεργό ρόλο για την ανάπτυξη του concept.

Αρμοδιότητες και καθήκοντα

Σε συμφωνία με το Management, o Restaurant Manager θα είναι υπεύθυνος για:

  • τη διαχείριση προσλήψεων
  • τη συμμετοχή στα πρωινά meetings με την ομάδα του Management για συζήτηση θεμάτων που αφορούν τα requests και τους πελάτες γενικότερα
  • την παράδοση του παρουσιολογίου των εργαζομένων κάθε Παρασκευή, υπογεγραμμένου σε καθημερινή βάση από κάθε υπάλληλο

Ο Restaurant Manager θα είναι υπεύθυνος για:

  • την αξιολόγηση του προσωπικού
  • τον καλωσόρισμα κάθε υπαλλήλου και την ενημέρωση ώστε να καταστεί σαφές ότι έχει ενταχθεί και έχει πλήρως καταλάβει τα standards του εστιατορίου
  • τη δημιουργία του προγράμματος εργασίας και την κοινοποίησή του στο προσωπικό 2 εβδομάδες νωρίτερα
  • την οργάνωση Tasting Menus και νέων πιάτων / προϊόντων με τον chef
  • τη διαχείριση και παρακολούθηση της συμπεριφοράς των υπαλλήλων και ανάφορα οποιασδήποτε εργασιακής παράβασης

Εξασφάλιση και διατήρηση της υψηλής ποιότητας του service

  • Πραγματοποίηση briefing με την παρουσία του chef πριν από κάθε βάρδια
  • Να εξασφαλίζει την άψογη εμφάνιση της ομάδας
  • Να εξασφαλίζει το σωστό στρώσιμο των τραπεζιών
  • Να είναι σίγουρος ότι οι VIP πελάτες είναι αναγνωρίσιμοι από το management του Pan Dei Palais
  • Να επικοινωνεί και να ενημερώνει τους butlers σχετικά με τις προτιμήσεις των πελατών
  • Διαχείριση παραπόνων πελατών και επίλυση αυτών αποτελεσματικά και με επαρκή αποζημίωση όπου αυτό απαιτείται

Ομαλή διαχείριση και αποτελεσματικότητα της λειτουργίας σύμφωνα με τα πρότυπα του εστιατορίου:

  • Να εξασφαλίζει ότι τα μέλη της ομάδας διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα ώστε να δουλεύουν σωστά
  • Σωστό κλείσιμο του ταμείου στο τέλος της κάθε βάρδιας
  • Διαχείριση της μηνιαίας απογραφής των εμπορευμάτων του εστιατορίου, της αποθήκης και όποιου άλλου τμήματος αποθήκης ανήκει στο F&B

Πακέτο αποδοχών

  • 3.400 €/μήνα- Βασικός μεικτός μισθός
  • Κρατική ασφάλιση + συμπληρωματική ασφάλεια υγείας
  • Παροχή μονής κρεβατοκάμαρας σε επιπλωμένο διαμέρισμα στην καρδιά του Saint Tropez
  • Φαγητό προσωπικού - 1 γεύμα εν ώρα εργασίας
  • Έκπτωση ομίλου - 30% σε κάθε εστιατόριο του ομίλου
  • Bonus στο τέλος σεζόν βάσει απόδοσης

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2022 skywalker.gr