Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
VEZENE
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
21-01-22
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Vezene Αθήνας
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Νομός Αττικής

Restaurant Manager

Restaurant Manager

Το βραβευμένο με Michelin Plate VEZENE είναι ένα open fire grill εστιατόριο που σερβίρει ελληνικά διαχρονικά πιάτα εμπνευσμένα από παραδόσεις και την προσωπική ματιά του Άρη Βεζενέ. Άνοιξε τις πόρτες του το 2011 και έγινε γνωστό ως το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στην Ελλάδα που παρουσίασε ιδιαίτερες off-broadway κοπές, σε αυτόχθονες Ελληνικό κοινό την έννοια του comfort food και της ρουστίκ γαστρονομίας ως μια σύγχρονη μαγειρική τάση.
Όλα τα πιάτα τυλίγονται από αρώματα ανοιχτής φωτιάς, ακόμη και οι εκλεκτές επιλογές σε ψάρια και θαλασσινά που προέρχονται από τις Ελληνικές θάλασσες, ακολουθώντας την εποχή και τις ηθικά βιώσιμες πρακτικές.

Αναζητούμε Restaurant Manager που θα ηγηθεί όλων των πτυχών της επιχείρησής μας. Θα διαθέτετε ένα μενού υψηλής ποιότητας και θα παρέχετε κίνητρα στο προσωπικό μας για άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Αρμοδιότητες:

  • Συντονισμός καθημερινών δραστηριοτήτων της σάλας και της κουζίνας του εστιατορίου
  • Παροχή εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας και μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών
  • Ανταπόκριση στα παράπονα των πελατών με αποτελεσματικότητα και ακρίβεια
  • Τακτικός έλεγχος της ποιότητας των προϊόντων και αναζήτηση νέων προμηθευτών
  • Οργάνωση και επίβλεψη βαρδιών
  • Αξιολόγηση της απόδοσης του προσωπικού και παροχή ανατροφοδότησης για τη βελτίωση της παραγωγικότητας
  • Εκτίμηση μελλοντικών αναγκών σε προϊόντα, σκεύη μαγειρικής και είδη καθαρισμού
  • Διασφάλιση συμμόρφωσης με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας
  • Διαχείριση της καλής εικόνας του εστιατορίου και υποβολή προτάσεων για τη βελτίωσή της
  • Έλεγχος λειτουργικών δαπανών και προσδιορισμός μέτρων περικοπής της σπατάλης
  • Σύνταξη λεπτομερών αναφορών για τα εβδομαδιαία, τα μηνιαία και τα ετήσια έσοδα και έξοδα
  • Προώθηση της εμπορικής επωνυμίας στην τοπική κοινότητα, από στόμα σε στόμα και μέσω εκδηλώσεων του εστιατορίου
  • Υποβολή προτάσεων για την επίτευξη απήχησης σε ευρύτερο κοινό (π.χ., εκπτώσεις και διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)
  • Εκπαίδευση νέων και υφιστάμενων υπαλλήλων στις δέουσες πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών
  • Εφαρμογή πολιτικών και πρωτοκόλλων που θα υποστηρίξουν μελλοντικές λειτουργίες του εστιατορίου

Απαιτήσεις:

  • Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ως Διευθυντής εστιατορίου η Γενικός διευθυντής εστιατορίου.
  • Εκτεταμένη γνώση στον τομέα των τροφίμων και ποτών (F&B), με ικανότητα απομνημόνευσης συστατικών και πιάτων, για ενημέρωση των πελατών και του προσωπικού εστίασης
  • Εξοικείωση με λογισμικό διαχείρισης εστιατορίου
  • Ισχυρές δεξιότητες ηγεσίας, παρότρυνσης και διαπροσωπικών σχέσεων
  • Άριστες ικανότητες οικονομικής διαχείρισης
  • Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η εκπαίδευση στη διαχείριση φιλοξενίας ή τη γαστρονομία θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν

Ως μέλος της ομάδας μας, θα έχετε τις εξής παροχές:

  • Ευχάριστο και υψηλού επιπέδου εργασιακό περιβάλλον
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Διαρκή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2022 skywalker.gr