Το εστιατόριο Matsuhisa Mykonos ζητά:
Sommelier
Απαραίτητα προσόντα:
- Eπαγγελματική εμπειρία σε ξενοδοχεία 5 αστέρων ή/και σε εστιατόρια πολυτελείας
- Άριστη γνώση των χαρακτηριστικών του κρασιού –και δυνατότητα περιγραφής αυτών– σε επίπεδο ποικιλιών, οινικών περιοχών, στιλ-ύφους
- Άριστη ενημέρωση γύρω από τις νέες τάσεις στο συγκεκριμένο πεδίο εργασίας
- Ανεπτυγμένη ικανότητα πωλήσεων
- Απαραίτητη η γνώση αγγλικών, γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.
Απαραίτητες διαπροσωπικές ικανότητες:
- Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά, πηγαία ευγένεια και εξωστρέφεια, ομαδικό πνεύμα εργασίας
- Προσαρμοστικότητα, αποδοτικότητα υπό συνθήκες πίεσης
Η εταιρία προσφέρει:
- ανταγωνιστικές αποδοχές βάσει προσόντων
- προοπτικές εξέλιξης
- άριστες συνθήκες εργασίας σε συνεχώς εξελισσόμενο και πολυτελές περιβάλλον
- άριστες συνθήκες διαμονής σε πλήρως ανακαινισμένα καταλύματα
Θα λαμβάνονται υπόψη μόνο βιογραφικά που πληρούν τις άνω
προϋποθέσεις και συνοδεύονται από πρόσφατη φωτογραφία.
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]