...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
TUI BLUE Meltemi
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
24-06-20
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Θήρας

Sous Chef - Περίσσα Σαντορίνης

Sous Chef

Το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων TUI BLUE Meltemi στην Περίσσα Σαντορίνης ψάχνει για sous chef, ο οποίος θα εποπτεύει και θα συντονίζει τις δραστηριότητες των μαγείρων και των εργαζομένων στην κεντρική κουζίνα, ακολουθώντας τις προδιαγραφές και τις οδηγίες του executive chef μας.

Αρμοδιότητες:

  • Να βοηθά στην προετοιμασία και στον σχεδιασμό όλων των μενού των τροφίμων και των ποτών.
  • Να επιβλέπει σε καθημερινή βάση ότι η κουζίνα λειτουργεί με τρόπο που να πληροί τις προδιαγραφές ποιότητάς μας.
  • Να συμπληρώνει τον executive chef στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία του φαγητού όταν κρίνεται απαραίτητο.
  • Να μπορεί να λύσει τυχόν ζητήματα που προκύπτουν και να πάρει τον έλεγχο της κάθε προβληματικής κατάστασης.
  • Να έχει υπό την εποπτεία του τη διαχείριση, την κατάρτιση, τον προγραμματισμό, την αξιολόγηση, την παροχή συμβουλών, την πειθαρχία και την παροχή κινήτρων και την καθοδήγηση των εργαζομένων της κουζίνας.
  • Να διασφαλίζει τη σωστή διαχείριση υλικών, τη σωστή ποσότητα μερίδας και την καθημερινή παρακολούθηση των αποθεμάτων της κουζίνας.
  • Να ενημερώνει το F&B προσωπικό για τα προϊόντα ημέρας και τα διαθέσιμα προϊόντα του μενού.
  • Να είναι σε θέση να προετοιμάσει ειδικά γεύματα για πελάτες με τροφικές ιδιαιτερότητες.
  • Να επιβλέπει την επιβολή των κανονισμών υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας στον χώρο της κουζίνας.
  • Να διατηρεί μια θετική και επαγγελματική προσέγγιση με τους συνεργάτες και τους πελάτες.
  • Να παρακολουθεί και να επιβλέπει την παρουσίαση των πιάτων.

Απαραίτητα προσόντα:

  • 2+ χρόνια εμπειρίας ως sous chef
  • Κατανόηση των διάφορων μεθόδων μαγειρέματος, των συστατικών, του εξοπλισμού και των διαδικασιών που απαιτούνται
  • Εξαιρετική προϋπηρεσία στη διαχείριση της κουζίνας και του προσωπικού
  • Ακρίβεια και ταχύτητα στον χειρισμό καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και στην παροχή λύσεων εκεί που απαιτούνται
  • Εξοικείωση με τις νέες πρακτικές της γαστρονομίας και τις νέες τάσεις της αγοράς
  • Γνώση κοστολόγησης και menu engineering θα εκτιμηθεί
  • Πτυχίο μαγειρικής με διάρκεια σπουδών τουλάχιστον 2 ετών

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο παροχών με ασφάλιση
  • Διαμονή και πλήρης διατροφή
  • Δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

https://www.tui.co.uk/destinations/europe/greece/santorini/perissa/hotels/tui-sensimar-meltemi-blu.html

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework