...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
ATRIUM HOTELS
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
14-02-20
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
SCHEF20
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Ρόδου

Sous Chef (Atrium Prestige) - Ρόδος

...

Τα Atrium Hotels αποτελούν έναν από τους πιο κερδοφόρους και ραγδαία εξελισσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα. Η ηγετική θέση και πολυετής παρουσία του ομίλου, μέσω μίας συλλογής ξενοδοχείων πολυτελείας πέντε αστέρων στη Ρόδο, επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς βραβεύσεις, τις υψηλές βαθμολογίες καθώς και από την υγιή χρηματοοικονομική εικόνα του ομίλου.

Η επιτυχία των Atrium Hotels πηγάζει από τους ανθρώπους μας, οι οποίοι μοιράζονται το πάθος τους για τη φιλοξενία και ταυτόχρονα νιώθουν υπερηφάνεια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Από την πρώτη στιγμή, εστιάζουμε στα καινούργια μέλη της ομάδας μας, ασχέτως ιεραρχικής βαθμίδας, μέσω συστημάτων ένταξης, εκπαιδεύσεων και ανταμοιβών, επιτυγχάνοντας τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξή τους.

Εάν τρέφετε αληθινό πάθος για τη φιλοξενία και θέλετε να εργαστείτε σε ένα δυναμικό περιβάλλον, όπου θα μοιράζεστε τις ιδέες σας και θα εξελίσσεστε συνεχώς, τότε ίσως αποτελείτε το νέο μέλος της ομάδας μας.

Sous Chef (Atrium Prestige)

(ref.: SCHEF20)

Περιοχή εργασίας: Atrium Prestige, Ρόδος

Τύπος απασχόλησης: Εποχιακή

Στα Atrium Hotels αναζητούμε Sous Chef για την κεντρική κουζίνα του ξενοδοχείου Atrium Prestige, στη Ρόδο.

Περιγραφή θέσης:

O Sous Chef είναι υπεύθυνος για τη ορθή και ομαλή εκτέλεση του menu, διασφαλίζοντας την εφαρμογή των συστημάτων και κανόνων υγείας και καθαριότητας (HACP). Επιπρόσθετα, ο ιδανικός υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να προτείνει καινοτόμες ιδέες και βελτιώσεις σε συνεργασία με τον Chef.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο μαγειρικής
  • Τουλάχιστον 3 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως Sous Chef σε κουζίνα είτε σε εστιατόριο a la carte είτε σε μπουφέ, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον
  • Γνώση νέων γαστρονομικών πρακτικών και τάσεων
  • Εμπειρία σε διαφορετικά στιλ κουζίνας (π.χ. ιταλική, κινεζική, κ.λπ.)

Αναγκαίες δεξιότητες:

  • Καλή και άνετη επικοινωνία με πελάτες
  • Δημιουργικότητα και φαντασία
  • Κριτική σκέψη και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
  • Ηγετικές ικανότητες και πνεύμα ομαδικότητας

Τι χρειάζεται να φέρεις:

  • Ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και όρεξη να μάθεις, να εξελιχθείς και να γίνεις μέλος μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης ομάδας
  • Ικανότητα να ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στην πίεση και να παρέχεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον
  • Ανάλογη εμπειρία σε κουζίνα είτε σε εστιατόριο a la carte είτε σε μπουφέ, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον

Πληροφορίες εταιρίας και παροχές προσωπικού:

Τα Atrium Hotels προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σε ένα δυναμικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας. Η διαμονή και σίτιση καλύπτονται πλήρως από το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζεστε.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιούνται διαλέξεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, βασιζόμενα στις ανάγκες του εκάστοτε εργαζομένου με γνώμονα την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη.

Καταληκτικά, εφαρμόζοντας αξιοκρατικά συστήματα αξιολόγησης και ανταμοιβών, παρέχονται μηνιαία χρηματικά bonus με γνώμονα την απόδοση των εργαζομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες των παροχών στο προσωπικό και εξέλιξης καριέρας στα ξενοδοχεία μας κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα καριέρας μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε για τα νέα του οργανισμού και ευκαιρίες εργασίας:

https://www.facebook.com/AtriumHotelsCareers/

Σας ευχόμαστε μια εξαιρετική σεζόν για το 2020!

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework