Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
NUMO HOSPITALITY
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
18-11-21
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Ιεράπετρας

Sous Chef

Sous Chef

Κύριες Αρμοδιότητες:

  • Παρακολούθηση ποιοτικών & ποσοτικών στόχων.
  • Επίβλεψη των δραστηριοτήτων του προσωπικού της κουζίνας.
  • Διαχείριση προσωπικού κουζίνας (βάρδιες, απόδοση, συνεργασία, στόχοι)
  • Τήρηση των διαδικασιών HACCP.
  • Τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων στο χώρο της κουζίνας.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο αντίστοιχης σχολής.
  • Εμπειρία στη διεθνή και την ελληνική κουζίνα.
  • Γνώσεις και εμπειρία σε σύγχρονες τεχνικές για a la carte menus.
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων.
  • Απαραίτητη γνώση των διαδικασιών και πολιτικών (ISO 22000, HACCP) που αφορούν την προετοιμασία, την παραλαβή, την αποθήκευση και την απολύμανση των χώρων παρασκευής και τροφίμων.
  • Πιστοποιητικό εκπαίδευσης σε Υγειονομικά Πρωτόκολλα.
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και της ελληνικής.
  • Απαραίτητη γνώση χρήσης Η/Υ.
  • Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη.
  • Προσαρμοστικότητα και αποδοτικότητα σε συνθήκες πίεσης.
  • Ικανότητα εκπαίδευσης υφιστάμενου προσωπικού.
  • Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.
  • Προσεγμένη εμφάνιση.

Ο/Η ιδανικός-ή υποψήφιος-α είναι προσωπικότητα που διακρίνεται από:

  • Ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ομαδικότητα, πνεύμα συνεργασίας
  • Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
  • Εργασία υπό συνθήκες πίεσης
  • Σημασία στη λεπτομέρεια

H εταιρία προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σύμφωνα με τα προσόντα του υποψηφίου σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον
  • Διαμονή και διατροφή
  • Δυνατότητες εξέλιξης
  • Συνεχή εκπαίδευση

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2022 skywalker.gr