Άλλα sites από το skywalker.gr

Το skywalker.gr διευρύνει τις υπηρεσίες, που προσφέρει στις διάφορες κοινωνικές ομάδες δημιουργώντας μια σειρά από εξειδικευμένα sites. Ανάλογα με τις υπηρεσίες ή το προϊόν, ο πελάτης μας μπορεί να διαφημιστεί στοχευμένα στο κοινό που τον ενδιαφέρει, επιλέγοντας το ανάλογο site.

Point0.gr

To point0.gr είναι το πρώτο μηχανογραφημένο σύστημα διαχείρισης επιταγών εισόδου (voucher) στην αγορά εργασίας. Αν η εταιρία σας ενδιαφέρεται για πρόσληψη κατόχου voucher, επωφεληθείτε από τις δωρεάν υπηρεσίες μας για πληροφορίες προγραμμάτων απασχόλησης και κατάρτισης αλλά και προφίλ και βιογραφικά κατόχων voucher.

Skywalker.education

Το skywalker.education αποτελεί ένα εκπαιδευτικό ενημερωτικό οδηγό για μαθητές, φοιτητές, αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για την εξέλιξη της εκπαίδευσης. Εδώ, μπορείτε να βρείτε όλες εκείνες τις πληροφορίες που αφορούν σπουδές, καθώς και τα νέα όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Walker.gr

Το walker.gr λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2013 και είναι ιστοσελίδα αγγελιών προσφοράς εργασίας. Εδώ, πάνω από 40 κατηγορίες επαγγελματιών δημοσιεύουν τις αγγελίες τους εντελώς δωρεάν.

Voluntarywork.gr

Στο voluntarywork.gr μη κερδοσκοπικές, μη κυβερνητικές οργανώσεις δημοσιεύουν τις αγγελίες τους για την εθελοντική στελέχωση των οργανισμών τους, καθώς και κείμενα σχετικά με τις δράσεις τους και το προφίλ τους. Όλες οι υπηρεσίες τόσο για τις ΜΚΟ όσο και τους υποψήφιους εθελοντές, είναι εντελώς δωρεάν.

Supportbusiness.gr

Το supportbusiness.gr στοχεύει στην παροχή όλων των αναγκαίων πληροφοριών για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Παρουσιάζονται με τρόπο κατανοητό, θέματα όπως η γυναικεία και η αγροτική επιχειρηματικότητα, ζητήματα φοροτεχνικά και νομικά, καθώς και οτιδήποτε αφορά το επιχειρησιακό περιβάλλον.

Rejoin.gr

Eδώ, οι άνεργοι και όσοι αναζητούν εργασία, μπορούν να βρουν τρόπους και συμβουλές για όσα χρειάζονται στην καθημερινή ζωή. Υπάρχουν θέματα σχετικά με την επιβίωση, τις ιατρικές υπηρεσίες, την εκπαίδευση, ανταλλαγές, την ψυχαγωγία, την εργασία και την απασχόληση, την πρόσβαση στο Internet κλπ.

Αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό πατήστε εδώ

Copyright ©2016-2023 skywalker.gr