Δημιουργία λογαριασμού για θέσεις εργασίας

Πίνακας ελέγχου

Ενεργές αγγελίες εργασίας

Εδώ μπορείτε να δείτε όσες αγγελίες εργασίας είναι ενεργές την τρέχουσα χρονική στιγμή με τα στοιχεία τους: τίτλος, εμφανίσεις, αριθμός απεσταλμένων βιογραφικών. Πατώντας «προβολή», μπορείτε να δείτε ολόκληρο το κείμενο μιας αγγελίας εργασίας στη μορφή που είναι δημοσιευμένο, μπορείτε να επεξεργαστείτε την αγγελία εργασίας ή και να προσθέσετε ερωτήσεις που επιθυμείτε να απαντούν οι υποψήφιοι με την αποστολή του βιογραφικού τους.

Αναφορές

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές αναφορές σχετικά με τις εμφανίσεις του προφίλ και των banners, το σύνολο των αγγελιών εργασίας (ενεργών/ανενεργών), τον αριθμό των αγγελιών εργασίας που λήγουν την επόμενη μέρα και, τέλος, ό,τι υπόλοιπο από το αγορασμένο πακέτο σας σχετικά με τις αγγελίες και τα βιογραφικά.

Στατιστικά διαφημίσεων

Στο πεδίο αυτό εμφανίζονται σε πίνακα τα στατιστικά των διαφημιστικών banners που έχετε τοποθετήσει στο skywalker.gr.

Διαθέσιμες υπηρεσίες

Εδώ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις υπηρεσίες που προσφέρει το skywalker.gr, καθώς και πληροφορίες σχετικές με καθεμία εξ αυτών.

Αλλαγή κωδικού

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας (password), κάντε κλικ εδώ.

Συχνές ερωτήσεις

Στην κατηγορία FAQ (frequently asked questions) θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις που τυχόν σας προβληματίζουν.

 
Αγγελίες εργασίας

Εισαγωγή αγγελίας εργασίας

Εδώ μπορείτε να κάνετε προσθήκη μιας νέας αγγελίας εργασίας. Οι αγγελίες εργασίας είναι χωρισμένες σε 2 ειδών κατηγορίες: στις μεγάλες και στις ανώνυμες. Μεγάλες αγγελίες εργασίας είναι οι ολοσέλιδες αγγελίες με εμφανή την επωνυμία της εταιρίας, το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας. Ανώνυμες αγγελίες εργασίας είναι οι ολοσέλιδες αγγελίες που δεν έχουν εμφανή αυτά τα στοιχεία.

Ιστορικό αγγελιών εργασίας

Εδώ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις αγγελίες εργασίας σας (ενεργές/ανενεργές), να τις επεξεργαστείτε, να τις δημοσιεύσετε ή/και να τις αποσύρετε, να δείτε πόσες εμφανίσεις έχουν κάνει και πόσα βιογραφικά υποψηφίων έχουν λάβει, πότε ήταν η ημερομηνία εισαγωγής τους και πότε η ημερομηνία λήξης τους. Για τη δική σας ευκολία υπάρχει η δυνατότητα της αναζήτησης των αγγελιών εργασίας, της ταξινόμησής τους ανά στήλη ή ανάλογα με την κατάστασή τους (ενεργές/ανενεργές).

Λογότυπο αγγελίας εργασίας

Εδώ μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπο το οποίο θα χρησιμοποιήσετε στην αγγελία εργασίας που θέλετε να ενεργοποιήσετε. Μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω από ένα λογότυπα για ενδεχόμενη χρήση τους σε πρόσθετες αγγελίες εργασίας, ενώ μπορείτε και να τα επεξεργαστείτε.

Απαντητική επιστολή αγγελίας εργασίας

Μπορείτε να εισαγάγετε και να επεξεργαστείτε το κείμενο της αυτόματης απαντητικής επιστολής, η οποία επιθυμείτε να προωθείται στους υποψηφίους μετά την αποστολή του βιογραφικού τους. Μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω από μία επιστολή και να τις αντιστοιχίσετε όπως θέλετε στις αγγελίες σας.

  
Προφίλ

Εδώ μπορείτε να επεξεργαστείτε τον χώρο του προφίλ σας όπως αυτός εμφανίζεται πίσω από το logo σας, καθώς και αυτόν στον αντίστοιχο κλάδο στη σελίδα «Δείτε όλες τις εταιρίες ανά κλάδο».

  
Βιογραφικά

Αναζήτηση βιογραφικών υποψηφίων

Μπορείτε να αναζητήσετε βιογραφικά στη βάση υποψηφίων του skywalker.gr. Υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης μέσω πολλών κριτηρίων. Πατήστε «αναζήτηση» για να εμφανιστούν τα αντίστοιχα βιογραφικά στο κάτω μέρος της σελίδας. Για να δείτε ένα βιογραφικό, επιλέγετε την εντολή «προβολή» που υπάρχει δίπλα του. Αν το βιογραφικό σας ενδιαφέρει, πατήστε στην «αίτηση ξεκλειδώματος», η οποία αίτηση και εγκρίνεται από το skywalker.gr μέσα σε λίγα λεπτά.

Διαθέσιμα βιογραφικά υποψηφίων

Πλέον μπορείτε να δείτε τα εγκεκριμένα βιογραφικά με όλα τους τα στοιχεία. Η διαθέσιμη αναζήτηση έχει πολλά κριτήρια για την εύκολη αρχειοθέτησή τους. Έτσι, μπορείτε να τα αξιολογήσετε και να προσθέσετε τα σχόλιά σας στο καθένα τους για τη διευκόλυνση της εργασίας σας.

Βιογραφικά μέσω του εταιρικού προφίλ

Εδώ μπορείτε να δείτε τα βιογραφικά που έχουν σταλεί μέσω του λογότυπου της εταιρίας σας, εκφράζοντας το ενδιαφέρον των υποψηφίων προς αυτή, ακόμα και εάν δεν έχετε εκείνη τη στιγμή κενές θέσεις εργασίας.

Αποθηκευμένες αναζητήσεις

Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις αναζητήσεις σας και να ορίσετε να ενημερώνεστε με e-mail για νέα βιογραφικά σύμφωνα με τα κριτήρια που έχετε επιλέξει και με τη συχνότητα που εσείς επιθυμείτε. Σημείωση: Αναζήτηση μπορούν να κάνουν όλοι στη βάση του skywalker.gr. Για να δείτε όμως τα στοιχεία επικοινωνίας ενός υποψηφίου και το επισυναπτόμενο αρχείο του βιογραφικού του, θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε συμφωνία με εμάς.

  
Διαφήμιση

Εισαγωγή banner

Εδώ μπορείτε να προσθέσετε το διαφημιστικό banner σας, εφόσον διαθέτετε το αντίστοιχο πακέτο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε διαφήμιση, αλλά δεν έχετε ενεργό πακέτο, μπορείτε να το αγοράσετε μέσω του e-shop ή να επικοινωνήσετε στο 210 97.30.280 με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Διαχείριση και ιστορικό banners

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα banners που έχετε προσθέσει, να τα κατεβάσετε, να τα ανεβάσετε εκ νέου, να τα διαγράψετε, να δείτε ποια είναι ενεργά, να δείτε την ημερομηνία έναρξης και λήξης της ενεργής παρουσίας τους, να δείτε τις προβολές τους και τα κλικ τους.

Αποστολή newsletter

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε newsletter στη βάση των υποψηφίων του skywalker.gr, από εδώ μπορείτε να στείλετε στην ομάδα μας το περιεχόμενό του με την επιθυμητή ημερομηνία αποστολής του. Εάν δεν διαθέτετε το κατάλληλο πακέτο, μπορείτε να το αγοράσετε είτε μέσω του e-shop είτε επικοινωνώντας στο 210 97.30.280 με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

  
Για εταιρίες

Πληροφορίες

Βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και λύστε τις απορίες σας σχετικά με τον λογαριασμό μιας εταιρίας και εντοπίστε τις προσφορές αγγελιών του skywalker.gr.

Δημοσίευση αγγελιών

Εδώ θα βρείτε των τιμοκατάλογο των αγγελιών του skywalker.gr. Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και προχωρήστε στην αγορά του μέσα από το e-shop μας.

Αναζήτηση βιογραφικών

Εδώ θα βρείτε των τιμοκατάλογο πρόσβασης στη βάση βιογραφικών του skywalker.gr. Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και προχωρήστε στην αγορά του μέσα από το e-shop μας.

Διαφήμιση

Εδώ θα βρείτε των τιμοκατάλογο των διαθέσιμων διαφημίσεων του skywalker.gr. Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και προχωρήστε σε αγορά της μέσα από το e-shop μας.

Copyright ©2016-2022 skywalker.gr