Δημοσίευση δωρεάν μικρής αγγελίας εργασίας

Δημοσίευση δωρεάν μικρής αγγελίας εργασίας

Με τον όρο «αγγελία εργασίας» εννοούμε τη δημοσίευση ανακοίνωσης για την κάλυψη μίας ή περισσότερων θέσεων σε μια επιχείρηση.

Οι δωρεάν μικρές αγγελίες ενεργοποιούνται εντός δύο εργάσιμων ημερών, παραμένουν δημοσιευμένες για έναν μήνα στην κατηγορία των μικρών αγγελιών (https://www.skywalker.gr/elGR/anazitisi/mikres-aggelies) και πρέπει να αποτελούνται από 30 λέξεις, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας. Η κάθε αγγελία μπορεί να περιλαμβάνει μόνο μία ειδικότητα εργασίας. Οι μικρές αγγελίες δημοσιεύονται πάντα επώνυμα, με ορατή την επωνυμία της εταιρίας.

Δεν ενεργοποιούνται μικρές αγγελίες που περιλαμβάνουν αναφορές σε φύλο, θρησκεία, ηλικία ή εθνικότητα, όπως ορίζει η εργατική νομοθεσία για κάθε είδους διακρίσεις στον χώρο εργασίας. Επίσης, δεν δημοσιεύονται μικρές αγγελίες που έχουν ως τύπο απασχόλησης την εξωτερική συνεργασία ή την εθελοντική εργασία.

Τέλος, η κάθε εταιρία μπορεί να δημοσιεύσει μέχρι και 15 αγγελίες εργασίας ανά εβδομάδα.

Η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη για τους επαγγελματίες στον χώρο των ανθρώπινων πόρων.

Δημοσίευση μικρής αγγελίας εργασίας με κόστος

Με τον όρο «αγγελία εργασίας» εννοούμε τη δημοσίευση ανακοίνωσης για την κάλυψη μίας ή περισσότερων θέσεων σε μια επιχείρηση.

Η αγορά μικρών αγγελιών πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω του e-shop και καταχωρίζονται απευθείας μέσω των λογαριασμών των πελατών. Παραμένουν δημοσιευμένες για έναν μήνα στην κατηγορία των μικρών αγγελιών (https://www.skywalker.gr/elGR/anazitisi/mikres-aggelies) και μπορούν να αποτελούνται μέχρι 50 λέξεις, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας. Η κάθε αγγελία μπορεί να περιλαμβάνει μόνο μία ειδικότητα εργασίας. Οι μικρές αγγελίες δημοσιεύονται πάντα επώνυμα, με ορατή την επωνυμία της εταιρίας. Δεν ενεργοποιούνται μικρές αγγελίες που περιλαμβάνουν αναφορές σε φύλο, θρησκεία, ηλικία ή εθνικότητα, όπως ορίζει η εργατική νομοθεσία για κάθε είδους διακρίσεις στον χώρο εργασίας.

Ανάλογα με την υπηρεσία μικρής αγγελίας και κόστος που θα επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα διαχείρισης ή όχι των βιογραφικών μέσω του εταιρικού λογαριασμού που διατηρεί η επιχείρησή σας στη σελίδα του skywalker.gr.

Οι αγγελίες αυτές εμφανίζονται και με πιο έντονη (bold) γραμματοσειρά.

Αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό πατήστε εδώ

Copyright ©2016-2023 skywalker.gr