Εφημερίδα "Στέντορας"

Η εφημερίδα «Στέντορας», εξέλιξη της «Skywalker FreePress» (clickable: https://www.skywalker.gr/elGR/free-press), κυκλοφόρησε στα περίπτερα το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και έκτοτε κάθε Σάββατο, παραμένοντας διαθέσιμη μέχρι και την Πέμπτη. Ο «Στέντορας» έχει 64 σελίδες, κατανεμημένες ισόποσα σε αγγελίες με χιλιάδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό, τον δημόσιο και τον τρίτο τομέα και σε περιεχόμενο για την εργασία, την επιχειρηματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική αντίληψη.

Η Skywalker Ε.Π.Ε., που τον εκδίδει, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1999 με τον ιστοχώρο σύγκλισης αναγκών εργασίας www.skywalker.gr και από τότε αναπτύσσει ψηφιακές και φυσικές, διαρκείς και περιστασιακές πλατφόρμες συνάντησης κοινωνικοοικονομικών αναγκών και αγαθών, όπως sites, συνέδρια, σεμινάρια, φεστιβάλ, ημερίδες. Στο πλαίσιο αυτό κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2013 την εβδομαδιαία «Skywalker FreePress» σε 25.000 αντίτυπα χάριν των αποκλεισμένων από το διαδίκτυο λόγω έλλειψης πόρων ή κουλτούρας συμπολιτών μας.

Καθώς κλείνει αυτός ο κύκλος ζωής με το 180ο φύλλο, ανοίγει η εποχή του «Στέντορα», που εκτυπώνεται στη Newspresshold και κυκλοφορεί πανελλαδικά με το δίκτυο και την υποστήριξη της Άργος Α.Ε. Η εφημερίδα «Στέντορας» τιμάται στο 1,00 ευρώ και κυκλοφορεί στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης Τύπου όλης της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφημερίδα «Στέντορας» θα βρείτε εδώ: https://stentoras.gr.

Copyright ©2016-2022 skywalker.gr