Διαφημιστικό newsletter

Διαφημιστικό newsletter – ανά αποστολή με e-mail στα εγγεγραμμένα μέλη

Κατόπιν εντολής σας μπορούμε να προωθήσουμε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με e-mail στα εγγεγραμμένα μέλη του skywalker.gr. Το υλικό που χρειαζόμαστε για την αποστολή του διαφημιστικού newsletter περιλαμβάνει τον τίτλο του newsletter, το κείμενο που θέλετε να περιλαμβάνει, τυχόν links και το εικαστικό που θα εμφανίζεται. Σχετικά με το εικαστικό, το πλάτος να είναι 800 px (pixel) το ύψος έως 1.000 px (pixel). Λαμβάνετε δείγμα για έγκριση πριν από την τελική αποστολή. Η υπηρεσία παρέχεται με κόστος ανά αποστολή.

Εταιρικό newsletter με άρθρο και banner – ανά αποστολή στο newsletter του Skywalker.gr

Η υπηρεσία περιλαμβάνει καταχώριση με άρθρο και banner στο μηνιαίο newsletter του skywalker.gr. Η υπηρεσία παρέχεται με κόστος. Για πληροφορίες αποστολής επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

«Ντύσιμο» background όλου του site του skywalker.gr ή αρχικής σελίδας. Έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρησή σας τοποθετώντας το εικαστικό σας είτε στην αρχική σελίδα του skywalker.gr είτε σε όλες τις επιμέρους σελίδες. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του χρονικού διαστήματος προβολής που επιθυμείτε. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για επιπλέον πληροφορίες.

Αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό πατήστε εδώ

Copyright ©2016-2023 skywalker.gr