Πώς λειτουργεί;

Με το άνοιγμα καρτέλας πελάτη, δημιουργείται ένα username και ένα password.

Μπορείτε να κάνετε login με αυτά στον εταιρικό λογαριασμό από την κεντρική σελίδα του skywalker.gr. Έτσι, μπαίνετε στο αρχείο των αγγελιών σας.

Από εκεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγγελίες, είτε έχουν κατέβει είτε παραμένουν ενεργές. Στην κάθε αγγελία, εμφανίζονται η ημερομηνία δημοσίευσης και η ημερομηνίας λήξης της.

Επίσης, μπορείτε να δείτε τα βιογραφικά που έχουν υποβληθεί για την κάθε αγγελία ξεχωριστά και τα email των υποψηφίων που έχουν στείλει τα βιογραφικά τους. Στην περίπτωση που ένας υποψήφιος είναι μέλος του skywalker.gr μπορεί η εταιρεία να δει και το βιογραφικό που έχει αποθηκεύσει στο site μας.

Ακόμα, μέσα από αυτήν την καρτέλα, βλέπετε τις εμφανίσεις των αγγελιών, δηλαδή πόσοι έχουν δει την αγγελία σας μέσα από την κατηγορία της.

Τέλος, βλέπετε πόσες αγγελίες έχετε υπόλοιπο ή πόσα βιογραφικά από πακέτο, που έχετε αγοράσει. Επιπλέον, παρουσιάζεται ο αριθμός stamp και banner, που έχουν χρησιμοποιηθεί για την προώθησή της.

Δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστεί ο κάθε πελάτης τις αγγελίες μόνος του, αφού πρώτα το τμήμα δημοσιεύσεων τον ενημερώσει για το σωστό τρόπο καταχώρισης αγγελιών. Σε κάθε περίπτωση όμως, για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, καλό θα ήταν η αγγελία να στέλνεται και με email.

Copyright ©2016 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework