... #JobDay Παπάγου-Χολαργού 2018
28/04/2018 έως 28/04/2018

Ο δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Skywalker.gr διοργανώνει τη δράση #Job Day Παπάγου – Χολαργού, μία εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία.

Πρόκειται για μία δράση η οποία περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων για ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Η δράση #Jobday έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων αλλά και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με τη στρατηγική δημιουργίας επιτυχημένης καριέρας, τις ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο, τη νέα τάση του social recruiting και τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού.

Το #Job Day Παπάγου – Χολαργού θα διεξαχθεί στο δημαρχείο Παπάγου –Χολαργού, Περικλέους 55, στις 28 Απριλίου 2018 από τις 11:00 έως τις 15:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Χώρος διεξαγωγής: Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού, Περικλέους 55
... #Jobday Γρεβενά
08/05/2018 έως 08/05/2018

Το Skywalker.gr επισκέπτεται για πρώτη φορά την πόλη των Γρεβενών! Στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το έργον» και σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει το #Jobday Γρεβενά, μια ημερίδα διαδραστικών σεμιναρίων με θέμα την ενημέρωση και ενίσχυση στην αναζήτηση εργασίας.

Τα σεμινάριααπευθύνονται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν στηναναζήτηση εργασίαςκαι σε όσους ενδιαφέρονται να βρουντρόπους προσέγγισης νέων ιδεών, στοχεύοντας στηνενδυνάμωσήτους μέσα από την ενεργή συμμετοχή στις εισηγήσεις.

Βασικές θεματικές είναι η γνωριμία με τις δεξιότητες που χρειάζονται στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, οι τεχνικές αναζήτησης εργασίας, η σύνταξηαποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματοςκαι η προετοιμασία για συνέντευξη επιλογής προσωπικού, ενώ θα δοθεί και η οπτική των επιχειρήσεων επί των παραπάνω θεμάτων. Οι εισηγήσεις θα διεξαχθούν από την εξειδικευμένη ομάδα Περιφερειακής Δράσης του Skywalker.gr.

Το #Jobday Καστοριά θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά, στις 8 Μαΐου και ώρες 10:00 με 16:30.

Η είσοδος είναιελεύθερη μετά από προεγγραφήκαι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε το πρόγραμμα του #JobDay Γρεβενά και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Χώρος διεξαγωγής: Μεγάλο Αμφιθέατρο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, 6ο χλμ Παλαιάς Ε.Ο. Γρεβενών Κοζάνης Τ.Κ. 51100, Γρεβενά
... HR Community Conference & Awards 2018
17/05/2018 έως 17/05/2018

HR Community Conference & Awards 2018
«GR HRM Actual Reality»
Η διαχείριση ανθρώπινων πόρων στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα

Ποιες είναι οι ουσιαστικές ανάγκες της ελληνικής επιχειρηματικής πραγματικότητας από τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων;

Αν έχετε οδηγήσει αυτοκίνητο σε ορεινές περιοχές, θυμάστε σίγουρα την αίσθηση της ανάβασης μίας απότομης πλαγιάς με φιδωτό δρόμο.

Από εκπαίδευση, από εμπειρία ή, έστω, από τη μουρμούρα του συνοδηγού, ίσως υποψιαστήκατε και αναπτύξατε τις ιδιαίτερες οδηγικές δεξιότητες που βελτιστοποιούν ταξίδι και εμπειρία.

Σε αυτή την ξεχωριστή ανάβαση οι επιχειρήσεις, που ανασυντάσσονται, προσαρμόζονται, αναπτύσσονται ή απλώς πορεύονται, χρειάζονται έναν κατάλληλο συνοδηγό με ειδικές δεξιότητες.

Ποιο είναι λοιπόν το προφίλ του σύγχρονου στελέχους διαχείρισης ανθρώπινων πόρων;

Στο HR Community Conference 2018 ακούμε, αφουγκραζόμαστε, καταγράφουμε και χαρτογραφούμε τις ειδικές ανάγκες που προκύπτουν από την ιδιαίτερη φάση δράσης και λειτουργίας της ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσα σε καταιγισμό απειλών και ευκαιριών που προκύπτουν στο παγκόσμιο, στο ευρωπαϊκό και στο εγχώριο οικοσύστημα.

Έχοντας ήδη αντίληψη των δυνατοτήτων της HRM τεχνογνωσίας και συνεκτιμώντας την πολύτιμη εμπειρία της τελευταίας δεκαετίας, συζητάμε και δημιουργούμε μέσα από ζύμωση το προφίλ του ιδανικού διαχειριστή του ανθρώπινου κεφαλαίου της ελληνικής επιχείρησης.

Το έξτρα μίλι μιας ειδικής διαδρομής

Βρίσκουμε πώς μπορεί συγχρόνως να σέβεσαι τη διαδρομή και την ισχύ του μέσου, να υποστηρίζεις τον οδηγό, να φροντίζεις τους επιβάτες και να παρέχεις πληροφορίες για τον προορισμό και την πρόοδο της εξόρμησης. Κι ακόμη περισσότερο, πώς μπορεί εκεί να συμβεί μία μοναδική δημιουργική εμπειρία ζωής για κάθε εμπλεκόμενο συνταξιδιώτη.

Αυτά και ό,τι άλλο μας επιτρέψει η ζωή θα μας απασχολήσουν στο HR Community Conference την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 μετά τις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Προσκεκλημένοι και φέτος όσοι χρειάζονται και ενδιαφέρονται για ουσιαστικό συνέδριο HRM.

Περιεχόμενο

Πέρα από τον ορίζοντα της παρεχόμενης HR τεχνογνωσίας υπάρχει η ελληνική επιχειρηματικότητα, που πασχίζει να επικαιροποιηθεί και να ανατάξει τον βίο και την πολιτεία της εισερχόμενη σε παραγωγικότερη και δημιουργικότερη φάση.

  • Ποιες είναι σήμερα οι ουσιαστικές ανάγκες της ελληνικής επιχειρηματικής πραγματικότητας από τις αστείρευτες δυνατότητες του HRM και ποιο το προφίλ του σύγχρονου στελέχους διαχείρισης ανθρώπινων πόρων που θα τις ικανοποιήσει;
  • Πώς μπορεί να δημιουργηθεί σύγκλιση αναγκών και δυνατοτήτων σε ευκαιρία αλληλοσεβασμού και εναρμόνισης;
  • Πώς μπορούν περισσότερες επιχειρήσεις να απολαύσουν HRM υποστήριξη αξιοποιώντας στελέχη που περιθωριοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας αφήσει αδρανή την εμπειρία τους;
  • Ποιες είναι οι πραγματικές προκλήσεις για τους Έλληνες HRM στην υποστήριξη του επαναπροσδιορισμού της ελληνικής επιχειρηματικότητας;
  • Πώς μετασχηματίζονται οι απειλές σε ευκαιρίες χωρίς αυτό να λειτουργεί σε βάρος των Ελλήνων εργαζομένων;
  • Πότε είναι η στιγμή της ανάκαμψης για την ελληνική αγορά με προσανατολισμό στην αξιοποίηση των παραγωγικών δυνάμεών της;

Σημαντικοί Έλληνες επιχειρηματίες, θεσμικοί, στελέχη διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, σύμβουλοι και ακαδημαϊκοί θα μοιραστούν προβληματισμούς και απόψεις σε έναν γόνιμο διάλογο.

Στη λήξη του συνεδρίου θα δοθούν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Χώρος διεξαγωγής: Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 16121 Αθήνα
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework