... 21ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας
13/12/2016 έως 16/12/2016

Η πρωτοβουλία του skywalker.gr, «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας», για την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα, συνεχίζεται το μήνα Δεκέμβριο με το «21ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας».

Η δράση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Σε εικοσιτέσσερις (24) ώρες, στις 13, 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου2016, εικοσιτέσσερις (24) εκπαιδευόμενοι θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του «επιχειρείν» και θα κατανοήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Στην αρχική εκπαίδευση θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας και λειτουργίας μιας επιχείρησης όπως: βασικές αρχές επιχειρηματικότητας και σύστασης μιας επιχείρησης, αρχές διοίκησης, marketing, αξιολόγηση της επιχειρηματικής ιδέας, βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα ενάρξεως, και τα social media ως εργαλείο για τη νέα επιχείρηση.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει το Career Design www.career-design.gr

Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι χωρίς χρέωση, χάρη στην εθελοντική συμμετοχή καταξιωμένων εισηγητών, και στη παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής από το Europe Direct του δήμου Αθηναίων.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στο site: www.footstep.gr. Λόγω περιορισμένων θέσεων, στο πρόγραμμα θα ενταχθούν 24 συμμετέχοντες με αριθμό προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 9730280

Τόπος διεξαγωγής: Το 21o Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στις 13, 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου 2016, στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct του δήμου Αθηναίων, οδός: Ακαδημίας 50, Αθήνα τηλ: 210-3642540 από 10:00 έως 16:00.

Δήλωση συμμετοχής: Αίτηση - 21ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας

Με την ευγενική χορηγία

dimos athinaion europe direct career design
Χώρος διεξαγωγής: Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct του δήμου Αθηναίων, οδός: Ακαδημίας 50, Αθήνα
... #JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης 2017
04/02/2017 έως 04/02/2017

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το έργον» διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ποιότητα Ζωής» το #Jobday Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για μία δράση που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας και προσωπικό coaching για ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην αναζήτηση εργασίας.

Το προσωπικό coaching θα είναι εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Ο coach θα συμβάλει ενεργά και θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί, να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Το #Jobday Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης θα διεξαχθεί στον Γαλαξία, Δημοτικός Πολιτιστικός Πολυχώρος Νέας Σμύρνης, Βενιζέλου Ελευθερίου amp; 2ας Μαΐου, πεζόδρομος, Νέα Σμύρνη, στις 4 Φεβρουαρίου 2017 από τις 10:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ...

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ...

Χώρος διεξαγωγής: Γαλαξίας - Δημοτικός Πολιτιστικός Πολυχώρος Νέας Σμύρνης, Βενιζέλου Ελευθερίου & 2ας Μαΐου, Πεζόδρομος, Νέα Σμύρνη
... #HobbyFairPlay 2016
17/03/2017 έως 18/03/2017

Το skywalker.gr συγκεντρώνει όλους τους επαγγελματίες και οργανισμούς που διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσης ελεύθερου χρόνου (χόμπι), στις 17 amp; 18 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ώρα 11.00-21.00.

Είσοδος Ελεύθερη.

Στο #HobbyFairPlay δημιουργούμε μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα από τις παρακάτω ενότητες:

  • Μοντελισμός/Συλλογές
  • Extreme Sports/ Αθλητισμός
  • Κηπουρική/Αγροτικά/Μαγειρική
  • Εναλλακτικά/ Αστική δράση
  • Χειροτεχνία/Τεχνικές δεξιότητες/DIY
  • Επιστήμες/ Παρατήρηση/Γραφή/Διάβασμα
  • Μουσική/Χορός/Φωτογταφία/Θέατρο/Ζωγραφική
  • Επιτραπέζια/Στρατηγική/Παιχνίδια

Στο #HobbyFairPlay συμμετέχουν μη φονικά hobby που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευζωία και την προοπτική της ευτυχίας, ενισχύοντας παράλληλα τις προσωπικές δεξιότητες, στην ανακάλυψη και καλλιέργεια κλίσεων και ταλέντων, όπως και στη συνάντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ικανότητες.

Χώρος διεξαγωγής: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Εθνάρχου Μακαρίου 1, Πειραιάς - Νέο Φάληρο 18 547
Copyright ©2016 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework