... Athens #JobFestival 2019
20/09/2019 έως 21/09/2019

Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το έργον» διοργανώνει το Athens #JobFestival 2019.

Ένα διήμερο με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις, με workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, με προσωπικό coaching και πολλές χρήσιμες παράλληλες δράσεις: διόρθωση βιογραφικών σημειωμάτων των ενδιαφερομένων, επαγγελματική φωτογράφιση, συμβουλές επαγγελματικού dress code κ.α.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 20 και στις 21 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα
... Education Festival 2019
26/09/2019 έως 28/09/2019

«Περιστρέψτε με ένα κοχλιοστρόφιο τον κοχλία ελέγχου βαθμονομήσεως ταλαντώτριας και σβήστε το σφύριγμα. Θέστε στην άντυγα του πομπού τον αριθμό που αντιστοιχεί στη συχνότητα που δόθηκε και σταθεροποιήστε».

Αν δεν βγάζεις νόημα, αν το διάβασμα σου φέρνει ίλιγγο ή αν απλά προτιμάς τα βιωματικά ταξίδια της μάθησης, έλα να σου φτιάξουμε τη μέρα.


Πέρα από τα συνηθισμένα

Το Skywalker.gr διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Education Festival, μια καινοτόμo δράση και μια μοναδική εμπειρία που αφιερώνεται στη βιωματική εκπαίδευση.

Από την Πέμπτη 26 έως και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 σε περιμένουμε στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ (Πειραιώς και Ερμού, 105 53, στο Γκάζι) για να περιπλανηθούμε μαζί στη Χώρα της Βιωματικής Μάθησης με ξεναγό το συναίσθημα, την εμπειρία, το βίωμα, τη φαντασία, το παιχνίδι.

Εσύ, που είσαι ακόμη στο λύκειο αλλά οι επιλογές του μηχανογραφικού «δεν σου φτάνουν» για όσα φαντάζεσαι για τον εαυτό σου.

Εσύ, που τέλειωσες το λύκειο και έχεις εισαχθεί στην ανώτατη εκπαίδευση αλλά καταλαβαίνεις ότι το ενδιαφέρον σου και τα «θέλω» σου για γνώση δεν καλύπτονται μόνο από τις σπουδές σου και ψάχνεις κάτι «από καρδιάς».

Εσύ, που δεν πέρασες στη δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση και κατανοείς ότι δεν τέλειωσε τίποτα και το ταξίδι στη γνώση και την επαγγελματική αποκατάσταση συνεχίζεται με άλλους τρόπους.

Εσύ, που δεν έχεις εργασιακή εμπειρία αλλά αποφασίζεις σε μεγαλύτερη ηλικία να επανεκπαιδευτείς για να μπεις στην αγορά εργασίας.

Εσύ, που έχεις ένα επάγγελμα αλλά κάτι σου λείπει και θέλεις να δώσεις μια νέα ή μια επιπλέον επαγγελματική προοπτική στον εαυτό σου που να είναι επιτέλους πιο κοντά σε όσα θέλεις.

Και εσύ, που παρέχεις κατάρτιση ενηλίκων σε οποιονδήποτε τομέα και χρησιμοποιείς μεθόδους βιωματικής μάθησης.

Το Education Festival 2019 ανοίγει διάπλατα την πόρτα του και σε περιμένει!

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Χώρος διεξαγωγής: Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ., Αγ. Τριάδας Ερμού 1 & Πειραιώς, 11854, Γκάζι
... Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2019
29/09/2019 έως 30/09/2019

Voluntary Action
με ελεύθερη είσοδο

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Skywalker.gr διοργανώνει το Φεστιβάλ Εθελοντισμού, αυτή τη φορά στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως τις 22:00.
Σκοπός του φεστιβάλ είναι η σύγκλιση του οικοσυστήματος του εθελοντισμού και η ανάδειξη της παραγωγής κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα της κρίσης. Το φεστιβάλ θα αποτελέσει και φέτος έναν φυσικό χώρο συνάντησης μη κυβερνητικών οργανώσεων, εθελοντών και πολιτών σε μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης.

Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action θα περιέχει:

 • Συζητήσεις – παρουσιάσεις
 • Διαδραστικά σεμινάρια
 • Τιμητικές διακρίσεις και βραβεία

Γιατί να επισκεφθώ το φεστιβάλ:

 • Συμμετοχή σε workshops
 • Αλληλεπίδραση με εκπροσώπους ΜΚΟ
 • Παρακολούθηση πάνελ
 • Ανάπτυξη κοινωνικών δικτύων
 • Συμμετοχή σε διαγωνισμούς
 • Συμμετοχή σε δρώμενα
Χώρος διεξαγωγής: Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ., Αγ. Τριάδας Ερμού 1 & Πειραιώς, 11854, Γκάζι
... Hobby Festival 2019
04/10/2019 έως 06/10/2019

Το skywalker.gr για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συγκεντρώνει όλους τους επαγγελματίες και οργανισμούς που διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσης ελεύθερου χρόνου (χόμπι), στις 4, 5 & 6 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ και ώρα 11:00 - 22:00.

Στο #HobbyFestival δημιουργούμε μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα από τις παρακάτω ενότητες:

 • Μοντελισμός / Συλλογές / Κόμικς
 • Extreme sports / Αθλητισμός
 • Κηπουρική / Αγροτικά / Μαγειρική
 • Εναλλακτικά / Αστική δράση
 • Χειροτεχνία / Τεχνικές δεξιότητες / DIY
 • Επιστήμες / Παρατήρηση / Γραφή / Διάβασμα
 • Μουσική / Χορός / Φωτογραφία / Θέατρο / Ζωγραφική
 • Επιτραπέζια / Στρατηγική / Παιχνίδια

Στο #HobbyFairPlay συμμετέχουν μη φονικά hobbies που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευζωία και στην προοπτική της ευτυχίας, ενισχύοντας παράλληλα προσωπικές δεξιότητες, στην ανακάλυψη και την καλλιέργεια κλίσεων και ταλέντων, καθώς και στη συνάντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ικανότητες.

Χώρος διεξαγωγής: Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ., Αγ. Τριάδας Ερμού 1 & Πειραιώς, 11854, Γκάζι
... Thessaloniki #JobFestival 2019 Reborn
08/11/2019 έως 09/11/2019

Αποφασίζει να ξαναγεννηθεί, να επαναπροσδιοριστεί, και έτσι επιστρέφει, καθιερώνοντας νέα περίοδο διεξαγωγής σε χώρο ιδανικό να φιλοξενήσει ένα ανανεωμένο Thessaloniki #JobFestival, διατηρώντας ωστόσο τον ίδιο χαρακτήρα.

Ένα διήμερο φεστιβάλ με επίκεντρο την εύρεση εργασίας και σκοπό τη φυσική συνάντηση εργοδοτών και εν δυνάμει υποψήφιων εργαζομένων σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου προσφέρεται επίσης η δυνατότητα επικαιροποίησης και εξέλιξης της επαγγελματικής ταυτότητας κάθε ενδιαφερομένου.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιούνται συναντήσεις εταιριών με υποψήφιους εργαζομένους, συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, workshops αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης δεξιοτήτων, επαγγελματική φωτογράφιση, βελτιστοποίηση βιογραφικών και άλλες παράλληλες δράσεις.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως τις 19:00, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης αναφορικά με την εργασία για όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Χώρος διεξαγωγής: Συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», Λεωφ. Στρατού 3, Θεσσαλονίκη 546 36
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework