... 23ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας
28/02/2017 έως 03/03/2017

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας από το Skywalker.gr συνεχίζονται τον μήνα Φεβρουάριο του 2017 με το 23ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας.

Η δράση αφορά στην παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας.

Σε είκοσι τέσσερις ώρες, στις 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2017, είκοσι πέντε εκπαιδευόμενοι θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές, τις μεθόδους και τα εργαλεία του επιχειρείν και θα εξοικειωθούν με τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Στην αρχική εκπαίδευση θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας και της λειτουργίας μιας επιχείρησης, όπως βασικές αρχές επιχειρηματικότητας και σύστασης μιας επιχείρησης, αρχές διοίκησης, marketing, αξιολόγηση της επιχειρηματικής ιδέας, βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα έναρξης και τα social media ως εργαλείο για τη νέα επιχείρηση. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι χωρίς χρέωση χάριν της εθελοντικής συμμετοχής των εισηγητών, αλλά και της φιλοξενίας του χώρου διεξαγωγής από το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας).

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα: www.footstep.gr. Λόγω περιορισμένων θέσεων, στο πρόγραμμα θα ενταχθούν είκοσι πέντε συμμετέχοντες με αριθμό προτεραιότητας και με απαραίτητη προηγούμενη τηλεφωνική επιβεβαίωση από την υπεύθυνη του προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 9730280.

Την επιστημονική ευθύνη της κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει το Career Design (www.career-design.gr).

Τόπος διεξαγωγής: Το 23o Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2017 στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας, Ελευθερίου Βενιζέλου 104 Καλλιθέα, 4ος όροφος.

Με την υποστήριξη

...

...

Χώρος διεξαγωγής: Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας, Ελευθερίου Βενιζέλου 104 Καλλιθέα, 4ος όροφος
... #JobDays KEM Franchise
11/03/2017 έως 13/03/2017

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Skywalker.gr με την ΚΕΜ με σκοπό την από κοινού διοργάνωση και διεξαγωγή σειράς δράσεων που θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας και στην εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων για τη διαχείριση σειράς προβλημάτων που δημιουργεί η ανεργία διοργανώνονται τα #JobDays KEM Franchise.

Η δράση #JobDays KEM Franchise πραγματοποιείται για τη στήριξη των μη απασχολούμενων, αλλά και των εργαζόμενων με ζητούμενο την αρχική εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα μέσω του συστήματος Franchise στο πλαίσιο της 19ης Έκθεσης KEM Franchise Αθηνών.

Μια δράση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία και στην επιχειρηματικότητα και λαμβάνει χώρα από το Σάββατο 11 Μαρτίου μέχρι τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικού δρόμου επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Χώρος διεξαγωγής: Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας, Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, 190 02, Παιανία Αττικής
... #HobbyFairPlay 2017
17/03/2017 έως 18/03/2017

Το skywalker.gr συγκεντρώνει όλους τους επαγγελματίες και οργανισμούς που διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσης ελεύθερου χρόνου (χόμπι), στις 17 & 18 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ώρα 11.00-21.00.

Είσοδος Ελεύθερη.

Στο #HobbyFairPlay δημιουργούμε μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα από τις παρακάτω ενότητες:

  • Μοντελισμός/Συλλογές
  • Extreme Sports/ Αθλητισμός
  • Κηπουρική/Αγροτικά/Μαγειρική
  • Εναλλακτικά/ Αστική δράση
  • Χειροτεχνία/Τεχνικές δεξιότητες/DIY
  • Επιστήμες/ Παρατήρηση/Γραφή/Διάβασμα
  • Μουσική/Χορός/Φωτογταφία/Θέατρο/Ζωγραφική
  • Επιτραπέζια/Στρατηγική/Παιχνίδια

Στο #HobbyFairPlay συμμετέχουν μη φονικά hobby που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευζωία και την προοπτική της ευτυχίας, ενισχύοντας παράλληλα τις προσωπικές δεξιότητες, στην ανακάλυψη και καλλιέργεια κλίσεων και ταλέντων, όπως και στη συνάντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ικανότητες.

Χώρος διεξαγωγής: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Εθνάρχου Μακαρίου 1, Πειραιάς - Νέο Φάληρο 18 547
... Thessaloniki #JobFestival 2017
31/03/2017 έως 01/04/2017
Το Thessaloniki #JobFestival 2017 αποτελεί το γεγονός της χρονιάς στον τομέα της εργασίας για την πόλη της Θεσσαλονίκης!

Μετά από δύο επιτυχημένα Athens Job Festival το 2015 και 2016, η δράση επανέρχεται στην πόλη που γεννήθηκε το 2014 και υπόσχεται σε υποψήφιους και εταιρίες μια ουσιαστική και εποικοδομητική σύζευξη αναγκών.

Το Thessaloniki #JobFestival 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου και ώρες 10:00-18:00 στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Γρ. Λαμπράκη 4, 546 36).

Βασικός σκοπός του είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας, ορίζοντας ως βασικούς στόχους τους παρακάτω.

Άμεση επαφή αναζητούντων εργασία με κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους
Διενέργεια προγραμματισμένων συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό
Απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων παρακολουθώντας workshop άμεσα συνυφασμένα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας
Γνωριμία και κατανόηση των βασικών εργαλείων αναζήτησης εργασίας παρακολουθώντας εξειδικευμένα workshop

Χώρος διεξαγωγής: Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Γρ. Λαμπράκη 4, 546 36
... HR Community Conference & Awards 2017
18/05/2017 έως 18/05/2017

Στο πλαίσιο των δράσεων της HR Community το Skywalker.gr διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το HR Community Conference amp; Awards με τον τίτλο «HR Bedtime Stories» στο Divani Caravel την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017.

Μπορούν οι ιστορίες και τα παραμύθια να ενισχύσουν την ταυτότητα και το όραμα, να διαμορφώσουν εταιρική κουλτούρα και να συμπληρώσουν ή/και να αντικαταστήσουν τα μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενα πρότυπα κανονιστικής συμμόρφωσης;

Ομιλητές από τον ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και των επιστημών που τις υποστηρίζουν θα συζητήσουν σχετικά με την κανονιστική συμμόρφωση έναντι της αξιακής συναίνεσης και θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους.

Οι σύνεδροι, σε ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να ζυμωθούν και να πλάσουν ιστορίες εμπνευσμένες από εσωτερικούς εταιρικούς κανόνες, με τη διευκόλυνση επαγγελματιών αφηγητών. Οι ιστορίες αυτές θα παρουσιαστούν στην ολομέλεια του συνεδρίου.

Στη διάρκεια των εργασιών θα παρουσιαστούν διαθέσιμα υποστηρικτικά εργαλεία, υπηρεσίες και τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που διεξάγει το Skywalker.gr.

Στη λήξη του συνεδρίου θα δοθούν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Χώρος διεξαγωγής: Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 16121 Αθήνα
Copyright ©2016-2017 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework