ΑΝΑΔΟΜΩ

Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ, με μια εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών με εμπειρία χρόνων, προσφέρει σίγουρες λύσεις για την επένδυσή σας στην Ελλάδα. Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ, με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των μελετών, σας παρέχει τη σίγουρη και γρήγορη λύση για εσάς ή την επιχείρησή σας.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Διασφάλισης Ποιότητας BS EN ISO 9001:2008 από 3/11/2011. Η πολιτική ποιότητας της εταιρίας παραμένει σταθερή και σε αυτή βασίζεται η εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Πολιτική ή στρατηγικός στόχος της εταιρίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πελατών, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας. Η διοίκηση δεσμεύεται για την εφαρμογή των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων που διέπουν τις δραστηριότητες της εταιρίας. Η ανωτέρω πολιτική είναι γνωστή και εφαρμόζεται από το σύνολο του προσωπικού της εταιρίας.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ, έπειτα από πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατασκευών, αλλά και πρωτοπόρος στις ανακαινίσεις, αποτελεί μια από της ανερχόμενες εταιρίες της χώρας μας. Έχοντας να επιδείξουμε πολυάριθμα έργα στον τομέα των κατασκευών αλλά και των ανακαινίσεων σε όλη την Ελλάδα, μπορούμε με να σας εξασφαλίσουμε μια άριστη συνεργασία. Με απόλυτο επαγγελματισμό ο κ. Κωνσταντινίδης Θ. Νίκος αλλά και οι συνεργάτες του, έχοντας πάντα ως βάση την ποιότητα της κατασκευής και με γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου, σας εγγυάται ένα άριστο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, αυτό οφείλεται στους μόνιμους συνεργάτες. Το έμπειρο προσωπικό και οι επίλεκτοι προμηθευτές έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους και ως συνέπεια τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Στην εταιρία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σας, όπως ταπετσαρίες, μονώσεις, θωρακισμένες πόρτες, εξωτερικά κουφώματα, εσωτερικά κουφώματα.

Επίσης, στους επαγγελματικούς χώρους όπου πρωτεύοντα ρόλο παίζει η ταχύτητα τα συνεργεία μπορούν και εργάζονται σε περισσότερες από μία βάρδιες για την επίτευξη ταχύτερης ολοκλήρωσης του έργου χωρίς όμως να παραμελείται η ποιότητα της κατασκευής.

Αγγελίες

Κλάδος: Τεχνικές-Κατασκευαστικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://anadomo-anakainisi.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr