ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΝΔΥΣΗΣ Α.Ε.

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΝΔΥΣΗΣ Α.Ε.
Έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους εμπόρους στην Ελλάδα, έχοντας περάσει από καλές και κακές εποχές στους κλάδους που έχουμε ασχοληθεί και με 20 χρόνια εμπειρία στον τομέα της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης σχεδιάζουμε με χαμόγελο τα επόμενα 20 μας χρόνια.

Η πίστη μας στην Ελληνική οικονομία καθώς και η αναγνώριση της ποιότητας των brand που αντιπροσωπεύουμε στην χώρα μας είναι η κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης μας.
Ο πελάτης αποτελεί το κέντρο της προσοχής μας και οι δικοί μας άνθρωποι ξεχωρίζουν από την θέληση που έχουν να βελτιώνονται και παράλληλα να προσφέρουν τα μέγιστα στην βελτίωση του συνόλου.

Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε 120 σημεία σε όλη την Ελλάδα σε Corners, Multi Label καταστήματα, Mono Brand καταστήματα, Shop in a Shop αλλά ενίοτε και Pop Up Stores.
Η αποστολή μας είναι να ανταμείβονται όλοι οι εμπλεκόμενοι με την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και να συμβάλλουμε έμπρακτα στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο.

Το όραμα μας είναι να συμβάλλουμε το μέγιστο για καλοντυμένους Έλληνες οι οποίοι να πιστεύουν σε εμάς και να νιώθουν ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που αγοράζουν, δημιουργώντας έτσι πιστούς και συνειδητοποιημένους καταναλωτές.

Αν συμφωνείτε, βοηθήστε μας για την επίτευξη των παραπάνω!

Αγγελίες

Κλάδος: Μόδα-Ένδυση-Υπόδηση
Έτος ίδρυσης: 1994
Αριθμός εργαζομένων: 52
Ιστοσελίδα: http://www.clothingdis.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework