ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΑΕ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και διακίνησης βιομηχανικών εργαλείων και σιδηρικών στην Ελλάδα. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται από το 1999 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, έκτασης 3000τ.μ., στις Αχαρναί Αττικής και απασχολεί 62 άτομα προσωπικό. Η συνεχής έρευνα και η πολύχρονη συνεργασία μας με καταξιωμένους οίκους παγκοσμίως μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταστημάτων και επιχειρήσεων που απευθύνονται τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ερασιτέχνη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω των συνεργατών μας και της τεχνογνωσίας μας έτσι ώστε να συμβάλουμε στην μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του κεφαλαίου και στην μέγιστη απόδοση των πόρων των πελατών μας. Περίτρανη απόδειξη αποτελούν οι οίκοι KRAUSMANN (ηλεκτρικά εργαλεία), FSCO (συστήματα στερέωσης),TACTIX (εργαλεία χειρός), και πολλοί άλλοι, που αντιπροσωπεύονται και διανέμονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας, καθώς και πολλές σειρές προϊόντων που καταξιώθηκαν στην συνείδηση των καταναλωτών (επαγγελματιών και ερασιτεχνών) για την ποιότητα και την χρησιμότητα τους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας αποτελούν και θα αποτελούν το
σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο που έχει η εταιρεία στο ενεργητικό της. Οι άνθρωποι μας είναι καταξιωμένοι και έμπειροι επαγγελματίες με ανεπτυγμένη επαγγελματική νοοτροπία και με συνεχή προσωπική βελτίωση, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα μετεκπαίδευσης.

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη για κάθε επιχειρηματία που επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής του, δημιουργώντας μακροχρόνιες και ουσιαστικές συνεργασίες.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης: 1985
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.papadeas-sa.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr