ΕΠΟΠΤΕΙΑ Ι.Κ.Ε.

Epoptia

Κάνουμε ” Έξυπνες ” τις βιομηχανίες κατασκευών και γεφυρώνουμε το χάσμα του κλασικού τρόπου λειτουργίας με τα πρότυπα της βιομηχανίας του μέλλοντος, Industry 4.0

Ψηφιακή εποχή

Ακολουθούμε τα πρότυπα της βιομηχανίας του μέλλοντος και αναβαθμίζουμε τις βιομηχανίες που απευθυνόμαστε. Παράλληλα, διατηρούμε τον υπάρχοντα τρόπο λειτουργίας και προσαρμοζόμαστε σε αυτόν.

Τεχνολογία του μέλλοντος

Εκμεταλευόμαστε τη συνδεσιμότητα, την επικοινωνία και την ευελιξία που προσφέρει το internet και προσφέρουμε μια καινοτόμο εφαρμογή στις βιομηχανίες που απευθυνόμαστε.

Στιβαρότητα συστημάτων

Δίνουμε πολύ σημασία στην ποιότητα και τη στιβαρότητα της εφαρμογής μας, ώστε να αποτελεί το πιο έμπιστο και αξιόπιστο εργαλείο των γραμμών παραγωγής των πελατών μας.

Υποστήριξη πελατών

Κατανοούμε τις ανάγκες της βιομηχανίας και είμαστε δίπλα στους πελάτες μας. Είμαστε στη διάθεσή σας και παρέχουμε πρόσβαση σε ειδική γνωσιακή βάση με αναλυτικά βίντεο και εγχειρίδια.

Η ιστορία μας

Έχουμε βαθιά τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα της βιομηχανίας. Επενδύσαμε την εμπειρία 16 χρόνων συνολικά, ώστε να αποδώσουμε το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης γραμμών παραγωγής.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018. Το Epoptia έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να διαχειρίζεται πολύ σύνθετες γραμμές παραγωγής με εγγυημένα αποτελέσματα.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://epoptia.com
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr