Ηλιάδης Κατασκευαστική

Η RE/MAX Domino ιδρύθηκε από την ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, εταιρεία με επιτυχημένη πορεία 45 ετών στον κατασκευαστικό τομέα. Η εμπειρία και η βαθιά γνώση του χώρου των ακινήτων είναι η κινητήριος δύναμή μας.

Η RE/MAX Domino εγγυάται την άριστη, με τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας εξυπηρέτηση του πελάτη, αναλαμβάνοντας πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και οικοπέδων, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στόχος μας είναι η στενότερη συνεργασία με τους πελάτες μας, για την επίτευξη του τελικού στόχου που δεν είναι άλλος από το κλείσιμο συμφωνίας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Οι συνεργάτες μας, στους οποίους συγκαταλέγονται έμπειροι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και τοπογράφοι, θα βρίσκονται δίπλα σας με συνέπεια και επαγγελματισμό σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την αρχική εκτίμηση έως την τελική υπογραφή του συμβολαίου.

Θα ήταν χαρά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά, και να σας προσφέρουμε δωρεάν μία εκτίμηση της αξίας του ακινήτου που έχετε ή που σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗ RE/MAX DOMINO!

Αγγελίες

Κλάδος: Μεσιτικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.remax-domino.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework