ΚΑΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΒΕΕ

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1985 και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην προμηθευτική αγορά του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Η εταιρία εισάγει, εμπορεύεται και διανέμει α’ ύλες ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, παγωτού και food service για επαγγελματίες, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά 28 από τις κορυφαίες διεθνώς ευρωπαϊκές εταιρίες τροφίμων στην ελληνική και κυπριακή αγορά καθώς και στις αγορές των γειτονικών βαλκανικών χωρών. Δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων που εισάγει και διακινεί, ερευνώντας συνεχώς τη διεθνή αγορά προκειμένου να ανταποκρίνεται στις διαρκώς εξελισσόμενες γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η εταιρία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, η έδρα της οποίας βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, διαθέτει κεντρικό συγκρότημα αποθήκευσης και διανομής (σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκης, γραφεία, υπερσύγχρονο τεχνικό εκπαιδευτικό κέντρο γαστρονομίας «Center of Gastronomy, Athens-Thessaloniki»), καθώς και υποκατάστημα στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσ/νίκης αντίστοιχων προδιαγραφών.

Η εταιρία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής ενώ το πλήρως εκπαιδευμένο τμήμα πωλήσεών της εταιρείας υποστηρίζεται από καταξιωμένους Σεφ Ζαχαροπλαστικής & Παγωτού, έμπειρους Σεφ Αρτοποιίας και Τεχνολόγους Τροφίμων, οι οποίοι παρέχουν πλήρη τεχνική υποστήριξη σε όλους του πελάτες.

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς θεωρεί ότι αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα πραγματοποίησης των στρατηγικών σχεδίων της. Επιλέγει τα στελέχη της με αυστηρά κριτήρια, πάντοτε με βάση την εκπαιδευτική κατάρτιση, την σύγχρονη επαγγελματική αντίληψη, την εργατικότητα και τη διάθεση για ομαδική εργασία. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των στελεχών της, διοργανώνοντας σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την διαρκή ενημέρωση και πληροφόρηση σε θέματα πωλήσεων, τεχνικά ζητήματα και τις εξελίξεις στον κλάδο της ζαχ/κής και της αρτοποιίας.

Από τον Ιούλιο του 2002, η εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.stelioskanakis.gr

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.stelioskanakis.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr