ΚΕΜΕ Κεντρο Δια Βίου Μάθησης

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΕΜΕ δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 1988 και υλοποιεί επαγγελματικά σεμινάρια πρακτικής κατάρτισης σε αντικείμενα τα οποία είναι περιζήτητα και απαραίτητα στη συγχρονη αγορά εργασίας. Οι εισηγητές είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες ενεργοί στην αγορά εργασίας, προκειμένου να μπορούν να μεταδώσουν άριστα την επαγγελματική τους γνώση και εμπειρία, έτσι ώστε ,ετά το πέρας των σεμιναρίων ο εκπαιδευόμενος να είναι προετοιμασμένος κατάλληλα για εργασία.

Πολλοί εκπαιδευόμενοί μας έχουν γίνει επιτυχημένοι επιχειρηματίες και χιλιάδες άλλοι εργάζονται ως ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι.

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΕΜΕ έχουμε ως στόχο να εξειδικεύουμε πρακτικά και να προετοιμάζουμε για εργασία τους εκπαιδευόμενούς μας, στα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς. Γι’ αυτό το σκοπό παρακολουθούμε ανελιπώς τις εξελίξεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας και ανανεώνουμε συνεχώς τα σεμινάριά μας, με στόχο να τροφοδοτούμε την αγορά με νέους εξειδικευμένους εκπαιδευόμενούς μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης: 1988
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://keme.com.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr