Ν.ΛΑΚΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία ΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΒΕΕ με ιδρυτή τον ίδιο, είναι πρότυπο βιομηχανίας στον Ελλαδικό χώρο.

Λειτουργεί από το 1965 στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στο 14ο χλμ. παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας (πλησίον Αγχιάλου) σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 5.000 τ.μ. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρείας, της έχει επιτρέψει να έχει ποιότητα στην παραγωγή της και δυναμική στην ποσότητα παραγωγής. Το αντικείμενο της ΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΒΕΕ είναι η παραγωγή των μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας και προδιαγραφών γύρω από την επεξεργασία τροφίμων καθώς και ο βοηθητικός εξοπλισμός όπως πάγκους, καρότσια, μπανιέρες κλπ. Τα μηχανήματα της εξυπηρετούν τις ανάγκες κρεοπωλείων, βιοτεχνιών και βιομηχανιών επεξεργασίας κρέατος καθώς και εταιρειών που ασχολούνται με την επεξεργασία ΨΑΡΙΟΥ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

Επίσης, η εταιρεία έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει κατά παραγγελία κατασκευές για λογαριασμό των πελατών της και παράλληλα εισάγει παρεμφερή μηχανήματα από εταιρείες του εξωτερικού τα οποία ανακατασκευάζει και πωλεί με δική της εγγύηση.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλα τα επίπεδα και για αυτόν τον λόγο ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ με συνέπεια.Κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά που συνδέονται άμεσα με το όνομα της εταιρείας είναι:

  • Συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και την τεχνολογία ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.
  • Συνέπεια και ανταπόκριση στις ανάγκες ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
  • Προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο

Με αυτόν τον τρόπο σήμερα η εταιρία ΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΒΕΕ κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι στο χώρο της. Η συνεχής επιτυχία της επιχείρησης βασίζεται στην ικανότητα της διεύθυνσης να παρακολουθεί ακούραστα τις πρόσφατες ανάγκες των καταναλωτών και να προωθεί τα νέα προϊόντα στο χώρο της αγοράς ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ.

Αγγελίες

Κλάδος: Εξοπλισμός & Εφοδιασμός Επιχειρήσεων
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://lakidis.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr