ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ

Με πρωταρχικό στόχο και όραμά μας τη δημιουργία μιας εταιρίας η οποία μέσω των νοσηλευτικών της μονάδων θα παρέχει στον πάσχοντα συνάνθρωπο υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες υγείας, προχωρήσαμε στη λειτουργία του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Πάτρας.

Ακολούθησε η δημιουργία της Γενικής Κλινικής ΟΛΥΜΠΙΟΝ, επίσης στην Πάτρα, μιας υπερσύγχρονης Νοσηλευτικής Μονάδας, με κορυφαίες υποδομές, τεχνολογία αιχμής αλλά και πρωτοποριακές ιατρικές πρακτικές, προσανατολισμένες στον άνθρωπο και τις ανάγκες του και με μοναδικό μέλημα όλων (ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού),την ασφάλεια και την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των ασθενών, χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που κυριάρχησε τελικά με την ισχυρή ηγετική παρουσία του στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα αφού ακολούθησαν τα Κέντα Αποκατάστασης στα Ιωάννινα, Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, Χανίων και στο Ηράκλειο  καθώς και οι Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης σε Πάτρα, Αμαλιάδα, Χανιά και Ναύπακτο, αντίστοιχα.

Με σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών και των οικείων τους και μοναδικό μας σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας, για κάθε ασθενή, τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια περίθαλψη, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην υψηλή τεχνολογία, την καινοτομία και τη γνώση, μέσα από την εκπαίδευση και την εξειδίκευση των εργαζομένων μας.

Τέλος καταφέραμε να καλλιεργήσουμε ένα οικογενειακό περιβάλλον στον χώρο εργασίας που αποπνέει ασφάλεια και εργασιακή ηρεμία, γεγονός που αποτελεί και μέρος της επιτυχημένης πορείας της ΟΛΥΜΠΙΟΝ Α.Ε.

Το όραμά μας από την αρχή και η σταθερή προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση ενός υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας, οι οποίες είναι εφάμιλλες με τις καλύτερες παγκοσμίως.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και οργάνωσης.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προσέγγιση του ανθρώπου ως μονάδα η οποία παίζει αποφασιστικό ρόλο για τη θεραπεία των ασθενών με έναν ασφαλή και κλινικά αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό προσδοκούμε ότι καθορίζει την ταυτότητα του Ολύμπιον ως έξοχου παροχέα υγείας με κέντρο τον άνθρωπο.

Η εναρμόνιση της ιατρικής επιστήμης με την τεχνολογική εξέλιξη, είναι γεγονός που μας καθιστά ένα Θεραπευτήριο που αποτελεί κέντρο αναφοράς όχι μόνο για τη Νοτιοδυτική Ελλάδα και ολόκληρη τη χώρα, αλλά και ένα από τα υπερσύγχρονα και αρτιότερα της Ευρώπης, με διεθνή αναγνώριση.

Το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο προσόν μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας. Κύριο μέλημά μας είναι να επικεντρωνόμαστε στο ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία, καλλιεργώντας ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, το οποίο οδηγεί σ’ ένα επιθυμητό αποτέλεσμα .

Εστιάζουμε πρωτίστως σε διαδικασίες και ανθρωποκεντρικές προσεγγίσεις, οι οποίες διευκολύνουν τους εργαζόμενους να τελέσουν τα καθήκοντα τους. Συνεπώς, επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό και την επαγγελματική ανάπτυξη του προσωπικού, προσφέροντας ένα δημιουργικό περιβάλλον εργασίας, μια πληθώρα από οφέλη, καθώς επίσης συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη.

Αποστολή μας είναι η επίτευξη του οράματος μας και των στόχων μας μέσα από πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή.

Πιστό στο όραμά του, το ΟΛΥΜΠΙΟΝ εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του φιλοδοξώντας να εξασφαλίζει πάντοτε καλύτερη υγεία στους ανθρώπους και καλύτερη ζωή.

Για το λόγο αυτό :

  • Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και τεχνικές, βασισμένες σε διεθνείς αναγνωρισμένες πρακτικές και
  • Προχωρούμε στην συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του επιστημονικού και λοιπού προσωπικού μας καθώς και των άμεσων συνεργατών μας.
  • Θέτουμε την ανθρώπινη ανάγκη για ασφαλή, επαρκή και ποιοτική θεραπεία ως κύρια προτεραιότητά μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης: 2005
Αριθμός εργαζομένων: >200
Ιστοσελίδα: http://www.olympion-group.com
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr