Poseidon Software sa

H Poseidon Software SA είναι η πιο δυναμικά ανερχόμενη εταιρία λογισμικού με τεράστια τεχνολογική εμπειρία στο περιβάλλον των Windows. H πρώτη μας γνωστή εφαρμογή στο συγκεκριμένο περιβάλλον, ήταν το μακρινό 1991 που δημιουργήσαμε τον πρώτο και μοναδικό γεννήτορα εμπορικών εφαρμογών Visual Dominus, μια εφαρμογή που πραγματικά τάραξε τα νερά στο χώρο του ελληνικού software.

H μεγάλη μας εμπειρία και γνώση πιστοποιείται και από την έκδοση του μοναδικού προγραμματιστικού περιοδικού Poseidon's Visual Basic Magazine, που από το 1997 έως το 2003 αποτελούσε σημείο αναφοράς για πολλούς προγραμματιστές τμημάτων μηχανογράφησης γνωστών εταιριών, αλλά και από την έκδοση πλήθους προγραμματιστικών βιβλίων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της πιο επαναστατικής εμπορικής εφαρμογής Anima.NET Standard 7.0 που πραγματικά αγαπήθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τους χρήστες της, όσο καμία άλλη.

H eAnima είναι η απόλυτη εφαρμογή που μετατρέπει έναν υπολογιστή σε Web Server κι εγκαθιστά σε αυτόν ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop)

Η Anima - Menu έρχεται να καλύψει ένα πραγματικά μεγάλο κενό στη διαχείριση εστιατορίων, fast food, café, Delivery και γενικότερα κάθε χώρου εστίασης. Η παραθυρική της μορφή, η ευκολία χρήσης της, το πλήθος της πληροφορίας που παρέχει αλλά και η μεγάλη της παραμετροποίηση, τη μετατρέπουν σε ένα πολυεργαλείο.

Η φορητή τιμολόγηση και παραγγελιοληψία έπαψε πλέον να αποτελεί προνόμιο των λίγων. Η εφαρμογή Mobile Anima.NET είναι η απόλυτη λύση για όσους εκτυπώνουν παραστατικά, αποδείξεις ή λαμβάνουν παραγγελίες εκτός γραφείου,

Και όλα αυτά βασίζονται στο Power Dominus Framework, ένα περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών που πιστεύουμε ότι θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπατε μέχρι τώρα τη δημιουργία εμπορικών κυρίως εφαρμογών.

Αγγελίες

Κλάδος: Πληροφορικής-Τεχνολογίας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.poseidon.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework