ΕΣΤΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

ΕΣΤΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

Ιστορία:

Το 1961 ο Αλκιβιάδης Παπαχρίστος ιδρύει στη Θεσσαλονίκη την αρτοποιία ΕΣΤΙΑ. Ο παραδοσιακός εκείνος φούρνος στην περιοχή του Φοίνικα αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους και µε την πάροδο των χρόνων επεκτείνει τη φήµη του. Σταδιακά η επιχείρηση περνάει στους δύο γιους του, µεγαλώνει διαρκώς και µετατρέπεται σε Ανώνυµη Εταιρεία. Ο Νοέµβριος του 2005 βρίσκει την ΕΣΤΙΑ Α.Ε.Β.Ε. στο Βιοµηχανικό Πάρκο της Ν. Ραιδεστού σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3.000 τ.μ. H εταιρία έχει 20 καταστήματα στο Νομό Θεσσαλονίκης και μεγάλη βάση πελατών.

Σκοπός:

Η ΕΣΤΙΑ Α.Ε.Β.Ε. στηρίζεται στην υψηλή τεχνογνωσία των ανθρώπων της επάνω στις σύγχρονες τάσεις της αρτοποιίας και σε συνδυασμό με τον άριστο μηχανολογικό της εξοπλισμό, στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Μέσα από ένα ευρύ δίκτυο  σημείων πώλησης και με επιλεγμένες συνεργασίες με υψηλής αναγνωσιμότητας εταιρίες, προσδοκά να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή ό,τι νόστιμο, ποιοτικό, υγιεινό, παραδοσιακό ή νεωτεριστικό προϊόν υπάρχει στον χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής.

Τομείς δραστηριότητας

Η ΕΣΤΙΑ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς της αρτοποιίας της ζαχαροπλαστικής, του παγωτού με το διακριτικό τίτλο gelo.celo και του καφέ.

Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της το 2010 έκλεισε στα 13,5 εκατομμύρια € ενώ για το 2011 αναμένεται να ξεπεράσει 17 εκατομμύρια €.

Εμπόρια και πωλήσεις

Η ΕΣΤΙΑ Α.Ε.Β.Ε διαθέτει 20 σημεία πώλησης στη Θεσσαλονίκη ενώ διανέμει τα προϊόντα της και σε πρατήρια άρτου & ζαχαροπλαστικής, αλυσίδες μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, εστιατόρια, στην ευρύτερη περιοχή της Θες/νίκης και στη Χαλκιδική.

H Εταιρία είναι οργανωμένη σε τμήματα παραγωγής, διοίκησης, πωλήσεων,  οικονομικών υπηρεσιών, ποιοτικού ελέγχου, marketing  και ανάπτυξης προϊόντων. Η διανομή των προϊόντων στα σημεία πώλησης  γίνεται με υπερσύγχρονα  Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα - ψυγεία.

Αγγελίες

Κλάδος: Εστίαση-Catering
Έτος ίδρυσης: 1961
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.estiabakery.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr