ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Προφίλ

Ο «Διάλογος» είναι ένα ιδιωτικό συμβουλευτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ειδικεύεται στην συμβουλευτική εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας καθώς και στον επαγγελματικό προσανατολισμό. Εμείς, ως «Διάλογος», απευθυνόμαστε κυρίως σε νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν ή να καταρτιστούν επαγγελματικά στη Γερμανία είτε με τη μορφή σπουδών, κατάρτισης, πρακτικής άσκησης ή μετεκπαίδευσης.

Υπηρεσίες

Στο «Διάλογο» συμβουλεύουμε τους πελάτες μας σχετικάμε το πώς μπορούν να γράψουν ένα καλοστημένο βιογραφικό και μία στοχευμένη συνοδευτική επιστολή, τους ενημερώνουμε για τα έγγραφα και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται ώστε να κάνουν την αίτησή τους και τους δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλές για την ορθότερη αναζήτηση σπουδών και εργασίας. Τέλος, κατόπιν αιτήματος, προχωράμε και ολοκληρώνουμε το στάδιο της αίτησης.

Για πρακτική άσκηση, επαγγελματική κατάρτιση και μετεκπαίδευση παρέχουμε διαθέσιμες θέσεις σε γερμανικά εργοστάσια, επιχειρήσεις και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Μία πρόσθετη υπηρεσία μας στον τομέα της εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας είναι η διοργάνωση σεμιναρίων, διάρκειας μισής μέρας με μακροπρόθεσμο αντίκτυπο όπως:

  • Σεμινάρια για τη βελτιώση των δυνατοτήτων της αίτησης με στόχο την αύξηση των πιθανοτήτων για θετική απάντηση (έγγραφα αίτησης, συνεντεύξεις, προβολή προτερημάτων)
  • Σεμινάρια για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την κατάλληλη επιλογή σπουδών (σε συνεργασία με έμπειρο ψυχολόγο)
  • Σεμινάρια για τη διαπολιτισμική εκπαίδευση με παρουσιάσεις και αναφορές στη γερμανική κουλτούρα και στο τρόπο ζωής στη Γερμανία
  • Σεμινάρια για την εκμάθηση και βελτίωση του επιπέδου της γερμανικής Γλώσσας (ορολογία, εντατικά μαθήματα Γερμανικών Α1-Β1)
  • Σεμινάρια σε σχολεία για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σχετικά με το θέμα “Cyberbullying”
  • Σεμινάρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε σχολεία

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης: 2014
Αριθμός εργαζομένων: -
Ιστοσελίδα: http://www.dialogos.net.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework