DATA COMMUNICATION ΑΕ

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987 και είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Από τον Οκτώβριο του 2020, αποτελεί μέλος του Ομίλου Epsilon Net.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Epsilon Net, δείτε ΕΔΩ

Data Communication S.A. is a leading software development company in Greece and a strategic partner of Microsoft. Founded in Athens in 1987, it focuses on delivering Business Solutions for enterprises and organizations of the public & private sector and accounting firms. It is a member of the Epsilon Net Group of Companies since October 2020.

For more information on Epsilon Net Group of Companies, please see here

2018: Greek ICT Awards: Η Data Communication, στο πλαίσιο του "20ου Greek ICT Forum 2018" έλαβε τιμητική διάκριση τόσο για την επιτυχή επιχειρηματική της πορεία, όσο και για το άριστο εργασιακό της περιβάλλον.

2018: Best Workplaces Europe (Αθήνα): H Data Communication ανακηρύσσεται από το Great Place to Work® μία από τις 50 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη, στην κατηγορία "50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe" (50-500 εργαζόμενοι).

2018: Best Workplaces Hellas: Η Data Communication βρίσκεται 5η μεταξύ των 10 κορυφαίων εταιρειών με 50-250 εργαζομένους στη λίστα των Best Workplaces, που διαμορφώνει το Great Place to Work® Institute Hellas για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

2017: HR Awards: Η Data Communication λαμβάνει το Silver Award στην κατηγορία "Best Employee Engagement Strategy" για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Team Βuilding & Orientation Activities «Οι "20άρηδες" της Data Communication συμμετείχαν σε σεμινάριο Team Building & Orientation Activities στο εξωτικό Μπαλί".

2016: Best Workplaces Europe (Δουβλίνο): H Data Communication ανακηρύσσεται από το Great Place to Work® μία από τις 50 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη, στην κατηγορία των επιχειρήσεων με 50 έως 500 εργαζόμενους.

2016, 2014, 2012, 2011, 2010: Best Workplaces Hellas: Στις αντίστοιχες διοργανώσεις, η Data Communication βρίσκεται μεταξύ των 10 κορυφαίων εταιρειών με 50-250 εργαζομένους στη λίστα των Best Workplaces, που διαμορφώνει το Great Place to Work® Institute Hellas για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

2015: HR Awards: H Data Communication λαμβάνει το Gold Award στην κατηγορία "Best Performance Management Tools / Practices", για το εργαλείο αξιολόγησης "Peer Feedback".

2019: IMPACT Bite Awards:Η λύση "Digital Auditing Management" λαμβάνει το Silver Award στην κατηγορία "Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές", στο πλαίσιο της συνεργασίας της Data Communication με την Grant Thornton.

2019: IMPACT Bite Awards:Η λύση "Διαχείριση Επιχειρηματικών Πόρων και Προμηθειών" λαμβάνει το Bronze Award στην κατηγορία "Digital Transformation", στο πλαίσιο της συνεργασίας της Data Communication με την PeopleCert.

2018: IMPACT Bite Awards: Η λύση "Energy Dynamics Accelerator" λαμβάνει το Gold Award, στην κατηγορία "Ειδικές Εφαρμογές για εταιρείες στους Κλάδους |Ενέργεια", για την υλοποίηση και αξιοποίησή της από την εταιρεία ZeniΘ.

2017: IMPACT Bite Awards: Η λύση "DC Scan4you" λαμβάνει το Bronze Award στην κατηγορία "Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος | Υπηρεσίας".

2017: IMPACT Bite Awards: Η λύση "Frezyward VIP Club" λαμβάνει το Silver Award στην κατηγορία "CRM & Ψηφιακό Marketing", στο πλαίσιο της συνεργασίας της DC με την FREZYDERM.

2016: IMPACT Bite Awards: Η λύση “Energy & Utilities Accelerator" λαμβάνει το Bronze Award, στην κατηγορία "Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους".

2013: IMPACT Bite Awards: Η λύση "Pharma CRM Accelerator" διακρίνεται στην κατηγορία "Εξειδίκευση σε Επιχειρηματικούς Κλάδους | Φαρμακευτικοί Οργανισμοί".

Εάν μοιράζεστε τις αξίες μας και θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Εμείς αναζητούμε ανθρώπους με:

  • Δημιουργικότητα και «πάθος» για την Πληροφορική
  • Διάθεση για διαρκή επιμόρφωση και ικανότητα ενασχόλησης με νέα αντικείμενα
  • Πελατοκεντρική αντίληψη
  • Δυναμισμό και αποφασιστικότητα
  • Ευχέρεια επικοινωνίας, ομαδικότητα και προσανατολισμό στο αποτέλεσμα

Παρέχουμε σε κάθε μας στέλεχος τις εγγυήσεις για επαγγελματική καταξίωση και προσφέρουμε:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών
  • Άριστο εργασιακό περιβάλλον
  • Συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη
  • Πλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα Ζωής & Υγείας
  • Χρήση τεχνολογιών αιχμής

Επικοινωνήστε μαζί μας

Data Communication Α.Ε. (Κεντρικά γραφεία Αθηνών)
Π. Τσαλδάρη & Ζαΐμη 2 151 27 Μελίσσια
Email: jobs@datacomm.gr
Τηλ: 801 1000 801, 211 10 8000
Fax: 210 8040408
Website:www.datacommunication.gr

O πελάτης είναι η κύρια προτεραιότητά μας στην Data Communication. Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία εκφράζεται με την άριστη ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας και με την πολιτική Customer Care 360° για την οποία και έχουμε επανειλημμένα διακριθεί.

Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών

2016: Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών: 1η θέση στην κατηγορία "Ολοκλήρωση Διαύλων Εξυπηρέτησης Πελάτη - OmniChannel Customer Service (Οργανισμός)".

2015: Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών: 1η θέση στην κατηγορία "Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μεγάλος Οργανισμός)".

2015: IMPACT Bite Awards: Gold Award στην κατηγορία "Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών", για την ολοκληρωμένη πολιτική εξυπηρέτησης πελατών "Customer Care 360˚".

2015-2014: European Business Awards: National Champion, στην κατηγορία Customer Focus.

2014: Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών: 1η θέση στην κατηγορία "Ομάδα της χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών Front Line".

2014: Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών: 1η θέση στην κατηγορία "Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς: Μικρή ομάδα έως 40 φυσικά πρόσωπα".

Η Data Communication, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, αναγνωρίζει έμπρακτα την αξία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναλαμβάνοντας μία σειρά από δράσεις με σκοπό την ωφέλιμη σύμπραξη με το περιβάλλον –κοινωνικό και φυσικό– μέσα στο οποίο λειτουργεί.

Θεωρώντας τους ανθρώπους μας τον κύριο συντελεστή της επιτυχίας μας, επενδύουμε σταθερά στη διαμόρφωση ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας που επιτρέπει στους ανθρώπους μας να αισθάνονται ασφαλείς, να εξελίσσουν τις δυνατότητες και τις δεξιότητές τους και να πετυχαίνουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Οι πολλαπλές εταιρικές διακρίσεις στο διαγωνισμό Best Workplaces αναδεικνύουν το εξαιρετικό εργασιακό μας περιβάλλον και μας κάνουν όλους υπερήφανους για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα!

Οι εταιρικές μας αξίες Φιλικότητα, Αξιοπιστία, Ποιότητα, Καινοτομία, & Συνέπεια χαρακτηρίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, τους ανθρώπους, τις σχέσεις συνεργασίας εντός εταιρείας, καθώς και τις σχέσεις με τους πελάτες μας.

Στο ίδιο πλαίσιο, η εταιρική μας κουλτούρα χαρακτηρίζεται από «ανοιχτές πόρτες» δημιουργώντας ένα κλίμα εγγύτητας και αμεσότητας, με εύκολο και γρήγορο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών όλων των τμημάτων και ιεραρχικών βαθμίδων.

Στην Data Communication στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων, κάθε μεγέθους, με ποιοτικές λύσεις προηγμένης τεχνολογίας και με συνεπή και συνεχή υποστήριξη των πελατών μας. Οι λύσεις μας έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις όσον αφορά την καινοτομία και την τεχνολογική τους πρωτοπορία.

Η Data Communication χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη της νέας γενιάς web εφαρμογών της τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και γλώσσες προγραμματισμού: C#, .NET Core, Asp.NET Core, EF Core , Angular, Java-script, HTML5, CSS3.

Συνεργασία με τη Microsoft

· Η Data Communication έχει συνάψει, ήδη από το 2004, στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft ως Μicrosoft Gold Partner, η οποία υλοποιείται στους παρακάτω τομείς:

· Προώθηση και υποστήριξη των λύσεων της Microsoft για επιχειρήσεις και ειδικότερα του Microsoft Dynamics NAV, του Dynamics 365 και του Office 365

· Δημιουργία λύσεων για κάθετες αγορές υλοποιημένων στις πλατφόρμες: Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 και Microsoft SharePoint

· Χρήση των υπηρεσιών Microsoft Azure για την ανάπτυξη Microsoft Business apps

· Χρήση των υπηρεσιών Microsoft Azure για την ανάπτυξη των cloud & web εφαρμογών της Data Communication (DC Scan, DC Tax4all & Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ)

· Χρήση των τεχνολογιών Microsoft και των εργαλείων ανάπτυξης λογισμικού .net.

· Ενσωμάτωση της σχεσιακής βάσης δεδομένων Microsoft SQL Server στα ιδιοπαραγόμενα προϊόντα λογισμικού της Data Communication: WinEra ERP, Academia Financials, Premium HRM

· Δημιουργία της λύσης Microsoft Dynamics NAV - InnovEra, η οποία βασίζεται στην πλατφόρμα Microsoft Dynamics NAV και συνδυάζει την πλούσια λειτουργικότητα ενός κορυφαίου διεθνώς ERP συστήματος με την πολυετή εμπειρία της Data Communication στην ελληνική αγορά. Η λύση παρέχει όλη τη λειτουργικότητα που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις και έχει λάβει από τη Microsoft την ανώτατη τιμητική διάκριση "Certified for Microsoft Dynamics" (CFMD).

 

Αγγελίες

Κλάδος: Πληροφορικής-Τεχνολογίας
Έτος ίδρυσης: 1987
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.datacomm.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework