ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΕ

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios ιδρύθηκε με μοναδικό στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή με προδιαγραφές τέτοιες, που να ικανοποιούν όλες του τις προσδοκίες.

Όραμα μας αποτελεί, η δημιουργία μίας πρότυπης μονάδας νοσηλείας με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ασθενή.

Κατόπιν προσεκτικής μελέτης των ιδιαιτεροτήτων ενός τέτοιου εγχειρήματος, το Mesogeios ξεκίνησε τη διάρθρωση ενός δικτύου Μονάδων Αιμοκάθαρσης υψηλής ποιότητας ανά την Ελλάδα, με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης.

Το δίκτυο αυτό επεκτάθηκε στις Σέρρες, στην Καλαμάτα και στην Αττική σε δυο κομβικές περιοχές, την Καλλιθέα (καλύπτοντας τα νότια προάστια) και την Παλλήνη (καλύπτοντας την ανατολική Αττική).

Κατά αυτόν τον τρόπο, «κτίζεται» σταδιακά μία σειρά πρότυπων οργανισμών υγείας νεφροπαθών που προσφέρουν στον εκάστοτε ασθενή ασφάλεια και ποιότητα στην αιμοκάθαρση σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον, κοντά στο μόνιμο τόπο κατοικίας τους, αλλά συγχρόνως τους προσφέρεται η δυνατότητα να απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε κάποιες από αυτές τις περιοχές.

Ενδεικτικά αναφέρουµε, ότι µέχρι σήµερα περίπου 3.000 νεφροπαθείς από 15 χώρες της Ευρώπης εµπιστεύτηκαν την υγείας τους στο νεφρολογικό κέντρο Κρήτης, απολαµβάνοντας συγχρόνως - εντελώς ανεµπόδιστα - τις διακοπές τους…

Το Mesogeios τηρώντας όλες τις διεθνείς αρχές και παγκόσμια αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες (American & European Guidelines and Practices) διεξάγει υψηλότατου επιπέδου συνεδρίες αιμοκάθαρσης.

Οι διεθνείς αυτές πρακτικές αποτυπώνονται στην καθημερινή λειτουργία των μονάδων, και τηρούνται αυστηρά από το σύνολο του προσωπικού στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία των ασθενών.

  • Σεβασμός στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε ασθενή 
  • Άρτιο επιστημονικά νοσηλευτικό προσωπικό
  • Καθημερινή παρακολούθηση από Νεφρολόγους
  • Πολύπλευρη υποστήριξη
  • Πολυτελής κτιριακή υποδομή, με ευχάριστους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας των ασθενών και των συνοδών τους
  • Ατομική τηλεόραση σε όλες τις θέσεις αιμοκάθαρσης
  • Ευρύ Δίκτυο Μονάδων Αιμοκάθαρσης, με σκοπό την εξυπηρέτηση μόνιμων κατοίκων των περιοχών αλλά και την παροχή δυνατότητας μετακίνησης των αιμοκαθαιρόμενων στις περιοχές αυτές

 

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος Ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα:
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2017 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework