ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΕ

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, που να ικανοποιούν όλες του τις προσδοκίες.

Έχουμε δημιουργήσει μία σειρά πρότυπων οργανισμών υγείας νεφροπαθών προσφέροντας στους ασθενείς ασφάλεια και ποιότητα στην αιμοκάθαρση.

Με δεδομένο την άριστη ιατρική φροντίδα των ασθενών μας, είναι παράλληλα σημαντική για εμάς, η παροχή της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας στις μονάδες μας,

σε χώρους πολυτελείς και περιβάλλον εξαιρετικής αισθητικής και ανέσεων, με ανθρώπινο δυναμικό δίπλα στις ανάγκες των ασθενών, αλλά και των συνοδών τους.

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios με την μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο και το μεγαλύτερο και συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο, διαθέτει 9 μονάδες χρόνιας αιμοκάθαρσης

♦Παλαιό Φάληρο ♦Παλλήνη ♦Χαϊδάρι ♦Κρήτη ♦Καλαμάτα ♦Χαλκίδα ♦Πυλαία ♦Εύοσμος ♦Σέρρες 

Στα mesogeios υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας με στόχο την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Δημιουργούμε το καλύτερο περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποί μας εκπαιδεύονται, εξελίσσονται, αντιμετωπίζονται με σεβασμό και απολαμβάνουν την εργασία τους.

 

 

Το Mesogeios τηρώντας όλες τις διεθνείς αρχές και παγκόσμια αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες (American & European Guidelines and Practices) διεξάγει υψηλότατου επιπέδου συνεδρίες αιμοκάθαρσης.

Οι διεθνείς αυτές πρακτικές αποτυπώνονται στην καθημερινή λειτουργία των μονάδων, και τηρούνται αυστηρά από το σύνολο του προσωπικού στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία των ασθενών.

  • Σεβασμός στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε ασθενή 
  • Άρτιο επιστημονικά νοσηλευτικό προσωπικό
  • Καθημερινή παρακολούθηση από Νεφρολόγους
  • Πολύπλευρη υποστήριξη
  • Πολυτελής κτιριακή υποδομή, με ευχάριστους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας των ασθενών και των συνοδών τους
  • Ατομική τηλεόραση σε όλες τις θέσεις αιμοκάθαρσης
  • Ευρύ Δίκτυο Μονάδων Αιμοκάθαρσης, με σκοπό την εξυπηρέτηση μόνιμων κατοίκων των περιοχών αλλά και την παροχή δυνατότητας μετακίνησης των αιμοκαθαιρόμενων στις περιοχές αυτές

 

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.mesogeios.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr