ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΕ

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios προσφέρει θεραπεία υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας με αιμοκάθαρση σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον με ασφάλεια και ποιότητα κοντά στο μόνιμο τόπο κατοικίας των ασθενών με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους, αλλά συγχρόνως τους προσφέρεται η δυνατότητανα απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε κάποιες από τις περιοχές όπου λειτουργούν μονάδες του Ομίλου. Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios ξεκίνησε τη διάρθρωση ενός δικτύου Μονάδων Αιμοκάθαρσης υψηλής ποιότητας ανά την Ελλάδα, με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης το 2000. Το δίκτυο αυτό επεκτάθηκε στις Σέρρες, στην Καλαμάτα, στην Χαλκίδα και στην Αττική σε δυο κομβικές περιοχές, το Παλαιό Φάληρο (καλύπτοντας τα νότια προάστια) και την Παλλήνη (καλύπτοντας την ανατολική Αττική). Η εταιρία συνολικά απασχολεί περίπου 190 εργαζομένους και αναζητά για τη στελέχωση των μονάδων της στην Αττική.

Το Mesogeios τηρώντας όλες τις διεθνείς αρχές και παγκόσμια αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες (American & European Guidelines and Practices) διεξάγει υψηλότατου επιπέδου συνεδρίες αιμοκάθαρσης.

Οι διεθνείς αυτές πρακτικές αποτυπώνονται στην καθημερινή λειτουργία των μονάδων, και τηρούνται αυστηρά από το σύνολο του προσωπικού στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία των ασθενών.

  • Σεβασμός στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε ασθενή 
  • Άρτιο επιστημονικά νοσηλευτικό προσωπικό
  • Καθημερινή παρακολούθηση από Νεφρολόγους
  • Πολύπλευρη υποστήριξη
  • Πολυτελής κτιριακή υποδομή, με ευχάριστους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας των ασθενών και των συνοδών τους
  • Ατομική τηλεόραση σε όλες τις θέσεις αιμοκάθαρσης
  • Ευρύ Δίκτυο Μονάδων Αιμοκάθαρσης, με σκοπό την εξυπηρέτηση μόνιμων κατοίκων των περιοχών αλλά και την παροχή δυνατότητας μετακίνησης των αιμοκαθαιρόμενων στις περιοχές αυτές

 

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.mesogeios.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr