ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΡΑΝΣ ΕΠΕ

40 χρόνια ήταν μόνο η αρχή!

Το 2019, η εταιρεία μας συμπλήρωσε 40 χρόνια λειτουργίας στο χώρο των διεθνών μεταφορών και logistics. Για όλους εμάς στην OMONIA TRANS, τα 40 χρόνια είναι πολλά παραπάνω από μία επέτειο.

Συμπληρώνοντας 40 χρόνια, αναπολούμε το πώς ξεκινήσαμε. Στο γραφείο μας, στην οδό Φαβιέρου 39, κοντά στην Ομόνοια, με προσωπικό μόλις 2 ατόμων και τεχνολογία, ούτε κατά διάνοια στον βαθμό που τη γνωρίζουμε σήμερα. Ωστόσο, κανένα εμπόδιο δεν σταμάτησε την πρόοδό μας, γιατί είχαμε μέσα μας το πάθος, τη φλόγα, την όρεξη για δουλειά και προκοπή.

Συμπληρώνοντας 40 χρόνια, επιβεβαιώνουμε τις αξίες μας. Την ποιοτική και συνεχή εξυπηρέτηση των πελατών μας, 24 ώρες το 24ωρο. Μπαίνουμε στη θέση των πελατών μας, γινόμαστε ένα μαζί τους, και κάνουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία τους και δική μας!

Συμπληρώνοντας 40 χρόνια, ατενίζουμε το μέλλον.Και το κάνουμε με πίστη και αισιοδοξία! Η δεύτερη γενιά OMONIA TRANS με την καθοδήγηση, τη γνώση και την εμπειρία της πρώτης, κρατά ακέραια την οικογενειακή φιλοσοφία και τις αξίες μας και οδηγεί την εταιρεία με ασφάλεια και σιγουριά προς ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Τέλος, συμπληρώνοντας 40 χρόνια, σας ευχαριστούμε όλους.Τίποτα από όλα όσα έχουμε πετύχει δεν θα ήταν δυνατό, χωρίς εσάς, τους συνεργάτες, πελάτες και πλέον φίλους μας. Με πολλούς από εσάς, μεγαλώσαμε μαζί και παλέψαμε, ίσως στις πιο δύσκολες συνθήκες του ελληνικού και διεθνούς επιχειρείν. Ό,τι έχουμε καταφέρει, το οφείλουμε και στη δική σας αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση.

40 χρόνια ήταν μόνο η αρχή. Τα καλύτερα έρχονται!

Αγγελίες

Κλάδος: Μεταφορές-Διανομές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.omoniatrans.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework