ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ ΕΕ

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη από το 1962, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα διδασκαλίας και εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους οδηγούν τους μαθητές τους στην πρωτιά, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας,στις πανελλήνιες εξετάσεις για όλες τις ομάδες προσανατολισμού (Ανθρωπιστικών σπουδών, Θετικών σπουδών, Σπουδών Υγείας και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Με εκπαιδευτήρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους και Καμάρα), στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Παπαναστασίου), στη Δυτική Θεσσαλονίκη (Εύοσμος), στην Καλαμαριά και τη Θέρμη καλύπτουν γεωγραφικά όλες τις περιοχές της πόλης.

Οι προσεγμένες και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, με διαδραστικούς πίνακες και πλήθος εποπτικών μέσων, αποτελούν πρότυπα σύγχρονων και λειτουργικών εγκαταστάσεων.

Το κατάλληλα επιμορφωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο σταθερό εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό στέκεται δίπλα στους μαθητές, ενισχύοντας στο μέγιστο τις δυνατότητες τους.

Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, ολοκληρώνουν την προσφορά εκπαιδευτικών υπηρεσιών, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στους μαθητές τους και σε ειδικά μαθήματα (σχέδιο, προετοιμασία για εξετάσεις φυσικής αγωγής, ξένων γλωσσών κ.λπ.).

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης: 1962
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://baharakis.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework