ΕΛΟΥΝΤΑ ΑΕ

HOTEL INFORMATION

Η ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε. αποτελείται από τρεις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες:

Το elounda mare, μέλος της διεθνούς αλυσίδας 'Relais & Chateaux', είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο χτισμένο και διακοσμημένο με βάση την Κρητική παράδοση.

Το porto elounda DE LUXE RESORT, είναι το μοναδικό golf και spa resort της Κρήτης, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε και το νέο υπερσύγχρονο συνεδριακό του κέντρο.

Το πολυτελέστατο elounda peninsula ALL SUITE HOTEL, είναι το μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα που αποτελείτε μόνο από σουίτες όλες με την δική τους ιδιωτική πισίνα.

Στην ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε. ανήκει επίσης και το μοναδικό Six Senses Spa το οποίο έχει βραβευτεί ως το καλύτερο σπα στον κόσμο.

Η εταιρία παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξαιρετική γαστρονομία με φόντο την ιδιαιτερότητα της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης των ξενοδοχείων.

BENEFITS OF WORKING AT ELOUNDA

Η ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε., όντας ένας από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη, δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει μια σημαντική εργασιακή εμπειρία στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Σημαντικό κίνητρο για να εργαστεί κάποιος στην ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε. αποτελεί η παροχή διαμονής, διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά δωμάτια, εντός και εκτός του νεόχτιστου κτιρίου προσωπικού του ξενοδοχείου, με δίκλινο δωμάτιο, τηλεόραση και λουτρό καθώς επίσης και η προσφορά σίτισης του προσωπικού. Η ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε. λειτουργώντας πάντα με σεβασμό απέναντι στον εργαζόμενο στηρίζει και επιβραβεύει κάθε αξιόλογη προσπάθεια, αναγνωρίζοντας τον "καλύτερο υπάλληλο". Για την καλύτερη δυνατή απόδοση των εργαζομένων οργανώνονται τακτικά και έκτακτα προγράμματα εκπαίδευσης, τα οποία συμβάλουν στην ειδικότερη κατάρτιση του ανθρωπίνου δυναμικού. Επίσης, δεν αποκλείεται η εσωτερική ανέλιξη των εργαζομένων με πιθανές προαγωγές.

Αγγελίες

Κλάδος: Ξενοδοχεία
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.elounda-sa.com
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr