Παλιά Αγορά

Η Παλιά Αγορά είναι ένα ένα καταπράσινο cafe-bar restaurant σε ένα κομψό προάστιο. Με φιλική και χαλαρή διάθεση φιλοξενεί στο ευχάριστο περιβάλλον της και στον ευρύχωρο κήπο της ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες, πολιτικούς.

Με καθημερινές προτάσεις από την Ελληνική παραδοσιακή και μοντέρνα κουζίνα, με μενού μεσογειακών επιρροών και επιλεγμένες διεθνές γεύσεις, η Παλιά Αγορά προσφέρει ποιοτικά εδέσματα που ικανοποιούν κάθε γαστριμαργική απαίτηση. Για τους connoiseurs διαθέτει επιλεγμένες ετικέτες από ελληνικά και ξένα κρασιά υψηλών προδιαγραφών, που μπορούν να καταναλωθούν σε φιάλη ή ποτήρι.

Στον άνετο και φιλικό της χώρο είναι η ιδανική επιλογή για καφέ, ποτό και φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας. Παράλληλα με το φιλικο service παρέχει και δωρεάν και γρηγορο Wi-Fi Internet σε όλους τους θαμώνες της.

Συνδυασμός ποιότητας και μοντέρνας διάθεσης, η Παλιά Αγορά είναι το διαχρονικό στέκι κύρους για όλους όσους αναζητούν ολοκληρωμένο στυλ και άποψη στη καθημερινή τους έξοδο...

Αγγελίες

Κλάδος: Εστίαση-Catering
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.paliaagora.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr