ΜΕΤΡΟΝ ΑΕ

Η ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1987 και θεωρείται μία από τις κορυφαίες και με ταχύ ρυθμό αναπτυσσόμενη εταιρεία στη βιομηχανία της χάρτινης συσκευασίας. Η ποιότητα, η δημιουργικότητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία είναι οι βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας της.

Στρατηγική μας, είναι ο συνδυασμός «ικανοποιημένοι πελάτες με σωστό προϊόν συσκευασίας» και σκοπός μας η υποστήριξη του επαγγελματία στην προσπάθειά του να συσκευάσει με ασφαλή και άρτιο επικοινωνιακά τρόπο τα προϊόντα του, με στόχο την αναγνωρισιμότητά τους. Η μεγάλη εμπειρία της ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. στο σχεδιασμό συσκευασίας για κάθε ιδιαίτερη ανάγκη, μας καθιστά «σύμβουλους συσκευασίας».

Η καθετοποιημένη παραγωγή μας· ο πλέον σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός σε όλα τα επίπεδα (σχεδιασμού, προεκτύπωσης, εκτύπωσης, τελικής κατασκευής κουτιού) εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Η αυστηρή Πολιτική Ποιότητας, που ξεκίνησε από το 1999 με την Πιστοποίηση ISO, επισφραγίζει τη φιλοσοφία της εταιρίας για σταθερή ποιότητα. Σήμερα, η ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα BS EN ISO 9001:2008 για τη διαχείριση της ποιότητας, BS EN ISO 22000:2005 για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και με το κανονισμό EMAS 1221/2009 εφαρμόζοντας ένα σύστημα οικολογικής διαχείρισης και οικολογικού ελέγχου.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.metronpack.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr