Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Η Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1931 και εξειδικεύτηκε στην παραγωγή χαρτοσακούλας. Έκτοτε, η εταιρία πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη της εύκαμπτης συσκευασίας στην Ελλάδα. Από το 1975 λειτουργεί με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρίας και καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς για εύκαμπτη συσκευασία. Το 2016 ο τζίρος της Α.Χατζόπουλος Α.Ε. άγγιξε τα 68 εκ. €. Σήμερα οι εργαζόμενοι της εταιρίας φτάνουν σε αριθμό τους 420 και οι εξαγωγές μας σε πάνω από 25 χώρες αντιπροσωπεύουν το 73% των συνολικών μας πωλήσεων. Μέσω ενός άρτια οργανωμένου δικτύου πωλήσεων, προσφέρουμε απαράμιλλη υποστήριξη στους πελάτες μας, συνάπτοντας εταιρικούς δεσμούς με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και προσφέροντας λύσεις συσκευασίας που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Οι πρακτικές της εταιρίας μας ως προς την υγιεινή και την ασφάλεια τροφίμων είναι πλεονάζουσας σημασίας, όπως αποδεικνύουν και οι πιστοποιήσεις μας με βάση τα standard ISO 9001:2008 και BRC/IoP. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις για τη μείωση των εκπομπών μας προς το περιβάλλον, με την εγκατάσταση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας για την ανάκτηση και επαναχρησιμοποίηση των διαλυτών μας και εφαρμόζουμε συγκεκριμένα περιβαλλοντικά προγράμματα και διαδικασίες σύμφωνα με το ISO 14001:2004.

Η εταιρία μας είναι πρωτοπόρος σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και συμμετέχει στο πρόγραμμα SEDEX (SocialEthicalDataExchange), για τη δημοσίευση στοιχείων σχετικών με τις συνθήκες εργασίας, ασφάλειας και υγιεινής στα εργοστάσια της και με τις πολιτικές που ακολουθεί απέναντι στο περιβάλλον. Επιπλέον, στηρίζουμε ενεργά το UnitedNationsGlobalCompact, την παγκόσμια επιχειρηματική πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης, για εταιρίες που δεσμεύονται για την τήρηση των αρχών των Ηνωμένων Εθνών σε ότι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, την εργασία, το περιβάλλον και την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Η συνεχώς εξελικτική πορεία μας είναι αποτέλεσμα σειράς επενδύσεων σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, έμφασης στην έρευνα για την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και λύσεων συσκευασίας και στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού μας, το οποίο αποτελεί και το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο.

Το επιχειρηματικό μας Όραμα

Η παροχή προστιθέμενης αξίας στον πελάτη μέσω της τελειότητας στη συσκευασία. Τελειότητα στη συσκευασία για εμάς σημαίνει: Να νοιαζόμαστε περισσότερο από ότι οι άλλοι θεωρούν φρόνιμο, να οραματιζόμαστε περισσότερο από ότι οι άλλοι θεωρούν πρακτικό, να προσδοκούμε περισσότερα από ότι οι άλλοι θεωρούν δυνατό.

Οι Αξίες μας

 • Αξιοκρατία
 • Γνώση
 • Ανθρωπιά
 • Ποιότητα
 • Ήθος

Η τήρηση των παραπάνω αρχών αποτελεί δέσμευση για όλους εμάς στην Α. Χατζόπουλος Α.Ε., καθορίζοντας τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της εταιρίας, την καθημερινή λειτουργία της αλλά και τις σχέσεις μας με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

H Αποστολή μας

Η παροχή αειφόρων, καινοτόμων, υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικών λύσεων συσκευασίας στην αγορά χρησιμοποιώντας πράσινες μεθόδους ανάπτυξης και παραγωγής με αποτέλεσμα τη διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εξαιρετικών και ασφαλών συσκευασιών.

Οι άνθρωποί μας

Η εταιρία διαθέτει δύο εργοστάσια στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης κι απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζόμενους, 100 από τους οποίους απασχολούνται στη διοίκηση, στους τομείς των οικονομικών, πωλήσεων, τεχνολογίας, έρευνας & ανάπτυξης, ποιότητας κ.λπ.

Η εταιρία προσφέρει ένα εύρος επιπρόσθετων παροχών προς τους εργαζομένους της, όπως:

 • Εκπαίδευση εντός κι εκτός της εταιρίας
 • Ιδιωτική ασφάλιση
 • Δώρο γάμου
 • Δώρο τοκετού
 • Σχολικό βοήθημα
 • Επίδομα ευδόκιμου παραμονής
 • Δωρεάν γεύμα εντός της εταιρίας
 • Δωροεπιταγές για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πάσχα
 • Εταιρική τράπεζα αίματος

Αν ασπάζεστε τις αρχές και την φιλοσοφία μας και θέλετε να αποτελέσετε μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην παρακάτω διεύθυνση:

Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
Αρκαδίου 19, Καλοχώρι 570 09, Θεσσαλονίκη (χάρτης)
hr@hatzopoulos.gr

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης: 1931
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.hatzopoulos.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr