ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΝΝΙΔΗ ΑΕ

Η VΙΤΕΧ άρχισε τη δραστηριότητά της το 1960 ως νέος κλάδος επιχειρηματικότητας του ομίλου ΓΙΑΝΝΙΔΗ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1932 και μέχρι τότε παρήγαγε μονωτικά, στεγανωτικά και επιστεγαστικά προϊόντα καθώς και ορυκτέλαια.

Σήμερα, απαρτίζουμε την πιο καταξιωμένη χρωματοβιομηχανία στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή και την ταχύτερα αναπτυσσόμενη στο Βαλκανικό χώρο. Οι ισχυροί δεσμοί του εμπορικού δικτύου των πελατών μας με το brand VITEX βασίστηκαν, από την έναρξή μας, στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, την πελατοκεντρική προσέγγιση, την εφαρμογή έντιμων και υπεύθυνων πρακτικών και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας μας. Τα στοιχεία αυτά ενδυναμώθηκαν την τελευταία δεκαετία με την εισαγωγή/το λανσάρισμα στην αγορά ενός πρωτοποριακού συστήματος δημιουργίας αποχρώσεων και τη στοχευμένη διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης. Με τον καταναλωτή αποκτάμε ολοένα και στενότερη σχέση.

Η εμπειρία μας, αλλά και η γενικότερη τάση, μας έχει δείξει ότι σε κάθε χώρο - ιδιωτικό, εργασιακό αλλά και δημόσιο- πρωταρχικό ρόλο παίζει η διακοσμητική παρέμβαση για τη δημιουργία του καλόγουστου περιβάλλοντος και της κατάλληλης ατμόσφαιρας. Το χρώμα αποτελεί βασικό στοιχείο κάθε διακοσμητικής πρότασης και σχεδιασμού.

Ακολουθούμε, αλλά και διαμορφώνουμε τις τάσεις διακόσμησης  με νέες αποχρώσεις, έξυπνους συνδυασμούς, αλλά και νεωτεριστικές επιφάνειες και φινιρίσματα.

Η συνεχής επαφή μας με τις διεθνείς αγορές, μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις της χημικής επιστήμης και να παρέχουμε στους πελάτες, καινοτόμες λύσεις και προτάσεις, μέσα από πρωτοποριακά, ανταγωνιστικά προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία. Στη VITEX,  σεβόμενοι τον καταναλωτή δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και στο περιβάλλον. Σχεδιάζουμε και παράγουμε τα προϊόντα μας με τρόπο ώστε να είναι ασφαλή προς τη δημόσια υγεία και φιλικά προς το περιβάλλον σε όλο τον κύκλο ζωής τους. Παράλληλα υιοθετούμε διαδικασίες που κατοχυρώνουν την Υγιεινή και την Ασφάλεια όλων των εργαζομένων. Το περιβάλλον, η υγιεινή και η ασφάλεια αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του οράματος και των αρχών της εταιρίας μας.

Οι επενδύσεις μας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια περιελάμβαναν τη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής χρωμάτων, η οποία μας καθιστά δυνατούς και ευέλικτους στις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.  Πιστεύοντας στη δυνατότητα διείσδυσης και σε άλλες αγορές, χαράξαμε μια στρατηγική επέκτασης της εταιρίας μας σε άλλες χώρες, σε μια προσπάθεια να καταστήσουμε διεθνώς γνωστό το ελληνικό εμπορικό μας σήμα.

Έχοντας παρουσία, με θυγατρικές εταιρίες σε τρεις ξένες χώρες, τη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, και αντιπροσώπευσης σε αρκετές άλλες, θέτουμε τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία στο μέλλον.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.yannidis.com
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework