Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

EUROTEL HOSPITALITY ΑΕ

ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ 11, Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εταιρία

EUROTEL HOSPITALITY ΑΕ

Κλάδος

Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις

Έτος ίδρυσης

1990

Ιστοσελίδα

https://www.eurotel.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Ο Όμιλος EUROTEL HOSPITALITY, είναι ένας δυναμικός Όμιλος, οι εταιρείες του οποίου αναπτύσσουν και  προσφέρουν λύσεις πληροφορικής κατάλληλες για χώρους Φιλοξενίας και μαζικής Εστίασης. Ο Όμιλος, ιδρύθηκε το 2004, αποτελεί όμως συνέχεια της CIS, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Με δύο θυγατρικές εταιρείες, την EUROTEL HOSPITALITY AE και την ΕUROTEL HOSPITALITY CYPRUS Ltd, και ένα αναπτυγμένο δίκτυο ιδιόκτητων γραφείων και συνεργατών, εξυπηρετεί τα σημαντικότερα τουριστικά κέντρα της Ελλάδας και της Κύπρου, στα οποία περιλαμβάνονται η Αθήνα, η Κρήτη, η Ρόδος, η Λάρνακα (κλπ.).

Οι εταιρείες του Ομίλου, με πελατοκεντρική προσέγγιση, αναπτύσσουν και προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες, με στόχο την ολοκληρωμένη και πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στις απαιτητικές αγορές που δραστηριοποιούνται, ώστε και εκείνοι με τη σειρά τους να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους δικούς τους πελάτες.

Η Αποστολή και η Φιλοσοφία του Ομίλου

Το κύριο και πρωταρχικό μέλημα των εταιρειών του Ομίλου είναι η αποτελεσματικότητα του έργου των πελατών του και η ικανοποίηση αυτών. Για το λόγο αυτό επιθυμεί να είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης που θα τους μεταφέρει την τεχνογνωσία και τις λύσεις που θα τους βοηθήσουν στο έργο τους. Προκειμένου να επιτυγχάνει την αποστολή της, σε κάθε έργο που υλοποιεί, φροντίζει να παραμένει  πρωτοπόρος στον τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στον τομέα της Φιλοξενίας και Εστίασης, προσφέροντας τεχνολογίες αιχμής και άριστες διαδικασίες παροχής υπηρεσιών.

Επιδιώκει την κερδοφορία για να χρηματοδοτεί τους στόχους του.

Οι Αρχές του Ομίλου

  • Η κινητήρια δύναμη όλων των ενεργειών του Ομίλου είναι οι ανάγκες των αγορών στις οποίες  απευθύνεται.
  • Εξελίσσεται συνεχώς, βελτιώνει τα προϊόντα και της υπηρεσίες του, με πάθος την ποιότητα.
  • Ενεργεί πάντα με την αίσθηση του Επείγοντος.
  • Επιτυχία για τις εταιρείες του σημαίνει: ικανοποιημένοι πελάτες με συνεχή και μακρόχρονη συνεργασία, εξυπηρέτηση με σεβασμό στους ίδιους και τις ανάγκες τους.
  • Η αρμονική συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα μεταξύ των ικανών και έμπειρων επαγγελματιών που εργάζονται στις εταιρίες του, σε ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον, το οποίοι αναδεικνύει τις γνώσεις τους και αναπτύσσει τις ικανότητές τους.

3 Αγγελίες της εταιρίας EUROTEL HOSPITALITY ΑΕ

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.