Ε-SYSTIMA.GR

Στο E-SYSTIMA έχουμε ως κύριο μέλημά μας να προσφέρουμε σύγχρονες υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης και επενδύουμε στο μέλλον. Απευθυνόμαστε σε φοιτητές όλων των επιπέδων (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί) και όλων των ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι, Τ.Ε.Ι, Ι.Ε.Κ, Κολλέγια, ΕΑΠ, ΑΠΚΥ), αλλά και υποψήφιους που συμμετέχουν σε κατατακτήριες εξετάσεις. Σε συνεργασία με άρτια καταρτισμένους καθηγητές, στο E-SYSTIMA, δεσμευόμαστε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού φοιτητή.

Είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τους φοιτητές και στόχος μας είναι η ουσιαστική υποστήριξη στο έργο τους. Γι΄ αυτό το λόγο και για πολλούς άλλους δίνουμε την δυνατότητα στον φοιτητή να επικοινωνήσει με τον καθηγητή με τηλεφωνική συνδιάσκεψη.

Οι λέξεις εμπιστοσύνη, σεβασμός, συνέπεια και οργάνωση μας χαρακτηρίζουν και έτσι για εμάς δεν είναι αρκετή μόνο μια απρόσωπη και διεκπεραιωτή σχέση με τους φοιτητές που μας επιλέγουν, αλλά δείχνουμε πραγματικό ενδιαφέρον και γι΄ αυτό προσπαθούμε να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Αυτά βέβαια τα επιτυγχάνουμε έχοντας θέσει υψηλές προδιαγραφές στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επιπλέον, στους χώρους μας, ευελπιστούμε ο φοιτητής να νιώσει πως βρίσκεται σε ένα περιβάλλον δημιουργικό, ευχάριστο και άνετο, ώστε να μπορέσει να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Το έμπειρο και καταξιωμένο δίκτυο καθηγητών μας θα σας βοηθήσει υπεύθυνα να κατακτήσετε την επιτυχία.

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework