ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ, εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, ιδρύθηκε το 1974.

Αρχική της δραστηριότητα ήταν ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση λύσεων επιχειρησιακού χρόνου όπως ρολόγια ελέγχου παρουσίας προσωπικού, συσκευές χρονοσφράγισης εντύπων, συστήματα ρολογιών μεγάλων κτιρίων και συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Στον τομέα αυτό η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ αντιπροσωπεύει τον πολυεθνικό οίκο ΑΜΑΝΟ με έδρα την Ιαπωνία και θυγατρικά εργοστάσια της ΗΠΑ, Κίνα, Βέλγιο, Αγγλία και τον οίκο SYNEL με έδρα το Ισραήλ.

Το 1980 η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ δημιούργησε και ένα νέο κλάδο στον χώρο της ηλεκτρονικής ζύγισης τόσο για εμπορικές όσο και βιομηχανικές εφαρμογές, χώρο στον οποίο σύντομα έγινε ο ηγέτης στην Ελληνική Αγορά.

Κύριος αντιπροσωπευόμενος οίκος είναι ο DIGI TERAOKA SEIKO Ιαπωνίας, που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ζυγιστικών στον κόσμο.

Σήμερα η εταιρεία προμηθεύει το σύνολο σχεδόν των μεγάλων αλυσίδων Super Market της χώρας με ζυγιστικά συστήματα ενώ είναι βασικός προμηθευτής πολλών σημαντικών ελληνικών βιομηχανιών.

Η εταιρεία διαθέτει δικό της τμήμα παραγωγής λογισμικού για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές ενώ η εμπειρία της έχει αναγνωριστεί από τον οίκοDIGI TERAOKA SEIKOκαι της έχει ανατεθεί ο ρόλος συμβούλου στον σχεδιασμό και ανάπτυξη σειράς νέων μοντέλων που προορίζονται για την παγκόσμια αγορά.

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ διαθέτει υποκαταστήματα στην Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς και δίκτυο αντιπροσώπων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Η εξαιρετική εξειδίκευση μας και η προσωπική επαφή των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας μας με τους πελάτες μας, εγγυώνται:

  • Εξαιρετικά προσωπική υποστήριξη από ειδικούς.
  • Ταχύτατη ανταπόκριση με την ελάχιστη γραφειοκρατία σε κλήσεις για service – αλλαγές στο λογισμικό – εκπαίδευση προσωπικού και κάθε άλλη ζήτηση του πελάτη.
  • Ανταγωνιστικό κόστος παροχής υπηρεσιών.
  • Η εταιρεία μας διαθέτει εξουσιοδοτημένο service για όλους τους ηλεκτρονικούς ζυγούς, τα συσκευαστικά μηχανήματα καθώς και τα ρολόγια παρουσίας προσωπικού που διαθέτει στην αγορά.
  • Οι επισκευές γίνονται είτε στις εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είτε στις εγκαταστάσεις των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα.
  • Τα προϊόντα μας υποστηρίζονται πλήρως σε θέματα παροχής υπηρεσιών αλλά και ανταλλακτικών τα οποία εισάγουμε από τους αντιπροσωπευόμενους οίκους ή αναλωσίμων τα οποία επίσης διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά.

Δώστε μας την ευκαιρία να σας δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Το μερίδιο της αγοράς συστημάτων ζυγών λιανικής που κατέχουμε, υπερβαίνει το 85%:

  • Πρώτοι και με διαφορά στην Ελλάδα.
  • Πρωτοπόροι στον τομέα μας. Πρώτη εγκατάσταση δικτύου το 1983.
  • Μεγάλη εμπειρία με περισσότερες από 5000 εγκαταστάσεις δικτύων ζυγών.
  • Επειδή έχουμε αναπτύξει δικό μας λογισμικό δικτύων μπορούμε να το προσαρμόσουμε εύκολα στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Το λογισμικό μας έχει συνδεθεί με όλα τα μεγάλα ταμειακά συστήματα P.O.S. (IBM, SIEMENS-NIXDORF, SINGULAR, κλπ) και φυσικά είναι δυνατή η σύνδεσή του με κάθε άλλο σχετικό λογισμικό.

Αγγελίες

Κλάδος: Πληροφορικής-Τεχνολογίας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.chronografiki.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr