PET CITY

Η Pet City A.E.B.E είναι επιχείρηση οικογενειακού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1988. Από το 1988-1995 η εταιρία δραστηριοποιούταν στη χονδρική πώληση προϊόντων για κατοικίδια με πελατολόγιο που ξεπερνούσε τα 1.200 pet shops σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, το 1996, το εταιρικό ενδιαφέρον στράφηκε στην λιανική πώληση, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ.

Σήμερα, η Pet City διαθέτει προσωπικό 650 υπαλλήλων που είναι εφοδιασμένο με τις απαραίτητες γνώσεις και εργασιακές εμπειρίες ώστε να εξυπηρετεί τους 3.000.000 πελάτες που εισέρχονται στα70 εταιρικά καταστήματα της – πλέον4 καταστημάτων υπό κατασκευή. Τα καταστήματα εντοπίζονται σε κεντρικούς κόμβους της Αττικής, της Χαλκίδας και της Θεσσαλονίκης. Ένα από τα πιο διακριτά χαρακτηριστικά τους είναι το μέγεθος τους το οποίο κυμαίνεται από 200τμ έως 2.000τμ. Επιπλέον, τα προϊόντα που διατίθενται από την Pet City ξεπερνούν τις 15.000 περιλαμβάνοντας προϊόντα από παγκοσμίως επώνυμες και αναγνωρισμένες εταιρίες.

Η Pet City εμμένοντας πιστή στο μότο της«τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους» έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας. Άξιο αναφοράς επίτευγμα είναι η ίδρυση του κτηνιατρικού κέντρου Vet City που στεγάζεται άνωθεν του καταστήματος της Pet City Γλυφάδας και είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Η εταιρία έχει ένα συνεχή ρυθμό ανάπτυξης και ο κύκλος εργασιών μεγαλώνει κάθε χρόνο. Για το 2018 ο κύκλος εργασιών της ανήλθε στα €35.300.000. Το επιχειρησιακό όραμα της Pet City για τα επόμενα 5 χρόνια είναι η συνεχής επέκταση ώστε να φτάσει τα 100 νέα καταστήματα στην Ελληνική Επικράτεια και να βρεθεί η Pet City σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, με φυσικά καταστήματα που παρέχουν τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους.

Η Pet City έχει κατορθώσει να αναδειχθεί Νο1 εταιρία στην Ελλάδα στον τομέα δράσης της. Ολοκληρώνοντας, όλες οι δραστηριότητες στοχεύουν στο χτίσιμο και τη διατήρηση δυνατών σχέσεων τόσο με τους Έλληνες και ξένους προμηθευτές της όσο και με το ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Οι σχέσεις αυτές κερδίζονται μέσω αέναης προσπάθειας και χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Αγγελίες

Κλάδος: Καταναλωτικά-FMCG
Έτος ίδρυσης: 1988
Αριθμός εργαζομένων: 650
Ιστοσελίδα: http://www.petcity.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr