ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1922, και με τη σιγουριά μιας πρωτοπόρου και σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων, βαδίζει για πάνω από έναν αιώνα σταθερά στον δρόμο της ανάπτυξης, πιστή πάντοτε στην φιλοσοφία:καινοτομία, ποιότητα, σεβασμόςστον καταναλωτή,ήθοςκαιαριστεία. Με βάση αυτές τις αξίες έχει δημιουργήσει μια ουσιαστική σχέση ζωής με τους καταναλωτές της. Διαθέτει 4 εργοστάσια και 1 κέντρο Διανομής, απασχολώντας πάνω από 1.500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 5 κατηγορίες - Μπισκότα, Ψωμί, Αλμυρά & Κράκερ, Αρτοσκευάσματα, &Μπάρες Δημητριακών , Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις και τα προϊόντα της ταξιδεύουν σε περισσότερες από 61 χώρες και στις 5 ηπείρους, με αιχμή του δόρατος τα Caprice.

Οι άνθρωποι της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. αποτελούν διαχρονικά το πολυτιμότερο κεφάλαιο της Εταιρείας και εργάζονται καθημερινά με γνώμονα το όραμα της:

«Να δημιουργούμε και να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, διατροφικής αξίας και γεύσης, ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες των ανθρώπων για καθημερινή, ισορροπημένη και απολαυστική διατροφή».

Η Εταιρεία φροντίζει να παρέχει έναισορροπημένο εργασιακό περιβάλλονπου καλλιεργεί κλίμα γόνιμου διαλόγου και συνεργασίας, με στόχο την επίτευξη αμοιβαίως καλής πίστης και κατανόησης. Προσφέρει στους ανθρώπους τηςδυναμικές προοπτικές εξέλιξηςκαιίσες ευκαιρίες προόδου, μεσεβασμόστον άνθρωπο και τηδιαφορετικότητα.

Τέλος, ηΕταιρεία συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του τόπου, επενδύοντας, παρέχοντας θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την ελληνική οικονομία και ανάπτυξη με κάθε δυνατό τρόπο. Παράλληλα, αποδεικνύει έμπρακτα μέσα από πρωτοβουλίες που εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και προσφέρει χαμόγελα με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες www.papadopoulou.gr

Αγγελίες

Κλάδος: Τρόφιμα
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.papadopoulou.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr