ONLINE SALES

Η Online Sales ιδρύθηκε το 2008 απασχολώντας 30 θέσεις εργασίας με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών τηλεφωνικής υποστήριξης. Σήμερα η εταιρία απασχολεί περισσότερους από 470 υπαλλήλους. Όλα αυτά τα χρόνια έχει επενδύσει στρατηγικά σε τεχνολογίες private cloud και σύγχρονες υποδομές οι οποίες μέσα από πρότυπες διαδικασίες τη φέρνουν μπροστά στις εξελίξεις διασφαλίζοντας έτσι τον κύκλο της παραγωγικής διαδικασίας, μα κυρίως επικεντρώθηκε στους ανθρώπους της. Μια ομάδα δυναμικών ανθρώπων που με εργαλεία τη μεθοδολογία και τις επικοινωνιακές τους ικανότητες αναγάγουν το έργο της εταιρείας σε μία διαδραστική εμπειρία και την καθιστούν ωςΤhe Customer Experience Provider.

...

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Όραμα μας να παραμείνουμε ένας υγιής οργανισμός με κύρος, γερές βάσεις, ισχυρή θέληση και προσωπικότητα. Εστιάζουμε στο σήμερα, μαθαίνουμε από τις εμπειρίες του παρελθόντος και έτσι σχεδιάζουμε το αύριο!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Online Sales, ως Customer Experience Provider, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμπειρία που χρειάζεται να αποκτήσει ο κάθε συνεργάτης της. Έτσι, βασιζόμενη σε αυτήν την ανάγκη, έχει δημιουργήσει μια πρότυπη διαδικασία συνεχούς εκπαίδευσης η οποία εφοδιάζει τους εκπαιδευόμενους κάθε φορά με τα απαραίτητα εργαλεία αναδεικνύοντας τις δεξιότητές τους σύμφωνα με την κουλτούρα της εταιρίας.

 

...

Σπουδαία διάκριση της Online Sales στον διεθνή οργανισμό Great Places to Work ως Best WorkPlace 2017

H Online Sales ως Customer Experience Providerστο χώρο της τηλεφωνικής εκπροσώπησης, διακρίθηκε στις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα στην κατηγορία «περισσότεροι από 250 εργαζόμενοι».

Tο παραπάνω τιμητικό βραβείο ως συνέχεια της περσινής διάκρισης στα Sales Excellence Awards 2016που απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Οργάνωση & Ανάπτυξη Τμήματος Πωλήσεων και το Gold βραβείο στην κατηγορία Call Center, χαρακτηρίζονται πλέον ως η μέγιστη διάκριση για την εταιρεία και τους ανθρώπους της Online Sales, αφού αποτελούν σημαντική αναγνώριση για την πορεία της στο χώρο της τηλεφωνικής εκπροσώπησης και την κατατάσσουν σταθερά, στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η εταιρεία θεωρώντας ότι η επιβράβευση είναι ένας θετικός μοχλός κινητοποίησης των εργαζομένων, έχει σχεδιάσει διαφορετικούς μηχανισμούς αναγνώρισης και επιβράβευσης συνδυάζοντας ποσοτικά αλλά και ποιοτικά κριτήρια. Πέραν την αμοιβής του ωρομισθίου (6ωρη απασχόληση) για τους 5 καλύτερους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν πετύχει το 120% του στόχου σε διάστημα 3μηνου δίδεται 1 ημέρα τιμητική άδεια με αποδοχές.

Δράσεις και ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Σε όλους τους ορόφους της εταιρείας υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, όπου ο κάθε υπάλληλος μπορεί να χαλαρώσει, να επικοινωνήσει με τους συναδέλφους του, ακόμα και να παίξει ένα παιχνίδι ποδοσφαιράκι για να περάσει ευχάριστα η ώρα του διαλείμματος.

Το 2016 δημιουργήθηκε εταιρικό εστιατόριο στο οποίο προσφέρονται ολοκληρωμένα γεύματα μελετημένης, ισορροπημένης διατροφής και ροφήματα σε χαμηλό κόστος. Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν επίσης ειδικές προνομιακές τιμές για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των πελατών της εταιρείας. Επιπλέον, ο χώρος διατίθεται χωρίς κάποιο κόστος για τον εορτασμό γενεθλίων παιδιών των εργαζομένων, (εκτός εργάσιμων ημερών και ωρών).

Η εταιρεία έχει θεσπίσει από το 2016 να διοργανώνεται κάθε 6μηνο μία ημερήσια εκδρομή, Σάββατο ή Κυριακή, με τη συμμετοχή των εργαζομένων με σκοπό τη χαλάρωση και την καλύτερη γνωριμία με τους συναδέλφους τους.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα και με στόχο την ενίσχυση της ομαδικότητας, η Online Sales διοργανώνει βραδιές συγκέντρωσης ομάδων της εταιρείας σε εστιατόρια ή άλλους χώρους εστίασης, καλύπτοντας το σχετικό κόστος. Οι βραδιές αυτές αφιερώνονται στην ενδυνάμωση και τη σύσφιξη των σχέσεων των εργασιακών ομάδων μέσω της προσωπικής επαφής.

...

 

Όροι Αποστολής Βιογραφικού Σημειώματος

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Online Sales για την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος. Με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η δυνατότητα τώρα και στο μέλλον να έχουμε μια άμεση επικοινωνία για θέσεις που ταιριάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ.

Η αποστολή του βιογραφικού σας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας σημαίνει και την ρητή αποδοχή των παρακάτω όρων.

Όροι

  1. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων των Υποψηφίων γίνεται υπ’ ευθύνη τους και τα περιεχόμενα σε αυτά στοιχεία είναι ακριβή και αληθή.
  2. Κάθε Υποψήφιος παρέχει στην Online Sales, με την αποστολή του βιογραφικού σημειώματός του, την ρητή εξουσιοδότηση να προβεί στην απαιτούμενη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του, που περιέχονται στο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και κάθε άλλου προσωπικού στοιχείου, που περιέλθει στην κατοχή της Online Sales υπ’ ευθύνη του Υποψηφίου.
  3. Η Online Sales δυνάμει της εξουσιοδότησης αυτής προβαίνει στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Υποψηφίων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως αυτός κάθε φορά ισχύει, και κάθε άλλης σχετικής νομοθετικής διάταξης, με σκοπό την αξιολόγηση των ικανοτήτων των Υποψηφίων για την κάλυψη θέσης, για την οποία απέστειλαν το βιογραφικό τους, ή για την κάλυψη άλλης θέσης που διαχειρίζεται η Online Sales, για την οποία κρίνεται, κατά την επεξεργασία, ότι διαθέτουν τις απαιτούμενες ικανότητες
  4. Η Online Sales μπορεί να ορίζει εργαζομένους της ή τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ως πρόσωπα εκτελούνται την επεξεργασία για λογαριασμό της Online Sales μέσα στα όρια των προαναφερόμενων διατάξεων.
  5. Κάθε Υποψήφιος έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης των άρθρων 11 έως και 13 του Ν. 2472/1997.

Αγγελίες

Κλάδος: Τηλεϋπηρεσίες
Έτος ίδρυσης: 2008
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.onlinesales.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr