ΔΑΜΑ Α.Ε

Η Εταιρεία ΔΑΜΑ FRUIT AND VEGETABLES Α.Ε. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και προήλθε με απόσχιση από την εταιρεία ΔΑΜΑ ΕΠΕ . Πρόεδρος της εταιρείας ειναι ο κ. Στέφανος Μαγιόπουλος.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρία μας είναι κυρίως πατάτες (Κύπρου, Νάξου, Ηλείας, Αχαϊας , Νευροκοπίου , Βοιωτίας , Εύβοιας ) , λαχανικά (τομάτες, αγγούρια, κ.τ.λ.), φράουλες, σύκα και μια μεγάλη ποικιλία σε οπωροκηπευτικά .

Οι πατάτες διαλέγονται και συσκευάζονται σε ένα σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένο ιδιόκτητοσυσκευαστήριο, το οποίο βρίσκεται στο Βιομηχανικό Πάρκο της Κερατέας Αττικής. Πέντε θάλαμοι ελεγχόμενων συνθηκών συντήρησης, συνολικής χωρητικότητας 12.000m3 που παρακολουθούνται και ρυθμίζονται αυτόματα από κομπιούτερ , καθώς και υπερσύγχρονα μηχανήματα συσκευασίας και τυποποίησης ( διχτάκι , flowpack , girsack , δισκάκι , κουπάκι κ.λ.π. )εγγυούνται τις άριστες προϋποθέσεις για τη συντήρηση και διατηρησιμότητα όλων των προϊόντων. Υπάρχει άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό , ειδικευμένο σε όλες τις ποικιλίες πατατών, των απαιτήσεων, καθώς επίσης και των χρήσεων της κάθε ποικιλίας (άλλη ποικιλία είναι ιδανική για τηγάνισμα, άλλη ποικιλία για φούρνο, άλλη για βράσιμο, άλλη για σαλάτα, κ.τ.λ.)

Όλα τα νωπά οπωροκηπευτικά που διαθέτουμε είναι Ελληνικής προέλευσης , εκτός από τις Μπανάνες που είναι εισαγόμενες .

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα του Συμβουλίου Εμπορίας Κυπριακών Πατατών ( Δημόσιος Οργανισμός ) και της Π.Ο.Π. ( Παγκύπρια Οργάνωση Πατατοπαραγωγών ), διακινούμε το 90 % της ετήσιας παραγωγής Πατατών Νάξου καθώς επίσης και παραγωγοί .

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα και στην υγιεινή των προϊόντων που διακινούμε και διαθέτουμεΣύστημα Διαχείρησης Ασφάλειας Τροφίμωνσύμφωνα με τοEN ISO 22000 : 2005. Είμαστε πιστοποιημένοι με AGROCERT.

Όλα τα προϊόντα διακινούνται με ιδιόκτητα φορτηγά ( FRC ).

Άλλωστε οι συνεργασίες ετών με τις μεγαλύτερες αλυσίδες στην Ελλάδα ( ΑΒ Βασιλόπουλος , Σκλαβενίτης , My Market , OK Anytime Market , Θανόπουλος κ.λ.π. ) καθώς και των μεγαλύτερων εμπόρων της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών ,πιστοποιούν την βαρύτητα της εταιρείας μας στο κομμάτι Ποιότητα , Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων σύμφωνα με το Κώδικα Τροφίμων και τις Αγορανομικές και Κτηνιατρικές Διατάξεις

Στόχος της εταιρίας ΔΑΜΑ Α.Ε. είναι να ενισχύσει τη θέση της στην Ελληνική και Διεθνή αγορά .

Αγγελίες

Κλάδος: Logistics
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.dama.com.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr