ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ ΑΕΒΕ

Από το 1984 η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ δραστηριοποιείται στη επεξεργασία προϊόντων χάρτου “tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών.

Η εταιρεία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες στον τομέα του Χαρτιού – Απορρυπαντικού, στην Ελλάδα. Είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που επιλέγει και υποστηρίζει την παραγωγή  προϊόντων στην χώρα μας, απασχολώντας 180 άτομα προσωπικό.

Η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ χωρίζει τις δραστηριότητες της σε 3 βασικούς τομείς: Στην ανάπτυξη και παραγωγή  προϊόντων με το Brand Name Endless (Χαρτικά και Απορρυπαντικά), στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας για λογαριασμό των πελατών της και στις Εξαγωγές.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας οφείλεται κατά κύριο λόγο στους ανθρώπους της, στον πελατοκεντρικό προσανατολισμό της και στο σεβασμό που επιδεικνύει απέναντι στο περιβάλλον.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελεί ανεκτίμητο κεφάλαιο, η συμμετοχή του οποίου διασφαλίζει τη συνεχή ανάπτυξη και την υλοποίηση του οράματος μας.

Βασικές επιδιώξεις της εταιρείας είναι η προσέλκυση και η δημιουργία δεσμών εμπιστοσύνης καθώς και η αναβάθμιση των ικανοτέρων ατόμων. Η συνεχής επαγγελματική κατάρτιση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελούν επίσης έναν από τους βασικότερους στόχους ο οποίος επιτυγχάνεται μέσα από την υλοποίηση οργανωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η πολιτική αυτή στοχεύει στην παρακίνηση των εργαζομένων, στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και στην δημιουργία κοινής εταιρικής κουλτούρας.

H προσωπικότητα, η εργατικότητα, το ομαδικό πνεύμα και η αφοσίωση στην ποιότητα είναι από τα βασικά προτερήματα που η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ αναζητά στους υποψήφιους εργαζομένους της για να στελεχώσουν θέσεις σε όλα τα τμήματα της εταιρίας (Παραγωγής, Ποιότητας, Εξαγωγών, Marketing, Πωλήσεων, Μηχανοργάνωσης, Οικονομικού, Ανθρωπίνων Πόρων, Λογιστηρίου).

Αν και εσείς θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας το οποίο θα αξιολογηθεί ανάλογα με τα προσόντα σας και τη διαθεσιμότητα των θέσεων εργασίας.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.eurochartiki.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework