ΧΟΥΤΟΣ CATERING ΑΕ

Tο 1983, όταν, ο Αντώνης Χούτος ίδρυε την ομώνυμη εταιρία Catering, ορμώμενος από το πάθος του για την προβολή της ελληνικής κουζίνας και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σίτισης σύμφωνα με διεθνή πρότυπα οργάνωσης, κανείς δεν φανταζόταν την εντυπωσιακή της εξέλιξη στην πορεία των ετών.

Στη μακρόχρονη διαδρομή της στον χώρο του επισιτισμού, η ΧΟΥΤΟΣ CATERING ΑΕ, εκτός από τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δεξιώσεων κάθε τύπου, δραστηριοποιείται στο βιομηχανικό catering, στη μαζική σίτιση νοσοκομείων και πανεπιστημίων, ενώ έχει αναπτύξει τη λειτουργία κυλικείων και εστιατορίων σε ολόκληρη την επικράτεια.

Διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια παρασκευής τροφίμων, στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και την Κομοτηνή και απασχολεί περισσότερους από 200 εξειδικευμένους και έμπειρους εργαζόμενους.

Κορωνίδα όλων όμως, παραμένει το κομμάτι των κοινωνικών, επαγγελματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων με πέντε πολυχώρους στη Θεσσαλονίκη, και από έναν στην Κομοτηνή και το Βόλο. Οι κινητές μονάδες σίτισης της εταιρίας έχουν τη δυνατότητα κάλυψης εκδηλώσεων οποιουδήποτε μεγέθους σε όλη την Ελλάδα.

Αγγελίες

Κλάδος: Εστίαση-Catering
Έτος ίδρυσης: 1983
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://cateringhoutos.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr