ΜΑΛΒΑ ΑΕ / MALVA

Από την ίδρυσή της το 1988, η ΜΑΛΒΑ παρέχει αναλυτικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας στο χώρο της έρευνας και ανάπτυξης και τον έλεγχο παραγωγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην εικοσαετή της ιστορία η ΜΑΛΒΑ ήταν η πρώτη εταιρία που εισήγαγε νέες τεχνολογίες στην τοπική αγορά. Η πρόσφατη εγκατάσταση των πρώτων στα βαλκάνια συστημάτων MALDI-TOF και UPLC-MS-QTOF εδραίωσε τη θέση της ως πρωτοπόρου στην ενόργανη ανάλυση.

Η ΜΑΛΒΑ παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξημένες αναλυτικές απαιτήσεις των πελατών της με βάση την Υγρή και Αέρια Χρωματογραφία, τη Φασματομετρία Μάζας, Εργαστηριακή Αυτοματοποίηση, Παραγωγή Εργαστηριακού Νερού, Θερμική Ανάλυση, Συστημάτων Ελέγχου Παραγωγής, Διαχείρισης Εργαστηριακής Πληροφορίας και Γενικού Εργαστηριακού Εξοπλισμού. Η ΜΑΛΒΑ είναι ένας δυναμικός οργανισμός με μεγάλη εμπειρία στην προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη αναλυτικού εξοπλισμού και αναλωσίμων. Το προσωπικό της διαπιστεύεται από τους οίκους που αντιπροσωπεύει ώστε να ανταπεξέρχεται με επιτυχία σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα των εγκατεστημένων λύσεων.

Η ΜΑΛΒΑ λειτουργεί στα ιδιόκτητα γραφεία της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας ολόκληρη την Ελλάδα και παρέχοντας γρήγορη απόκριση σε θέματα προμηθειών και υποστήριξης. Είναι διαπιστευμένη κατά ISO 9001:2000 στους τομείς πωλήσεων, λογιστηρίου, τεχνικής υποστήριξης, χρόνου απόκρισης και ικανοποίησης πελατών.

Συνεχής είναι η προσπάθεια της ΜΑΛΒΑ να διατηρήσει ηγετική θέση στο χώρο των Αναλυτικών Λύσεων εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της αποσβένουν το συντομότερο δυνατό την επένδυσή τους. Η διαρκής δυναμική της παρουσία στη Φαρμακευτική Βιομηχανία, την Ανώτατη Εκπαίδευση, τους Δημόσιους Οργανισμούς, τα Ερευνητικά Ινστιτούτα, Κλινικά και Ιδιωτικά Εργαστήρια, αποτελεί κληρονομιά που θέτει τα υψηλότερα πρότυπα για τις υπηρεσίες που παρέχει.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης: 1988
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.malva.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr