ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ είναι μια αξιόπιστη και διαχρονική κτηματομεσιτική επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία από το 1991 στον χώρο της κτηματαγοράς, η οποία σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα ακινήτων.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης και στους περιφερειακούς δήμους και μέσα από μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών (εκτιμητές, δικηγόρους, κατασκευαστές) αναλαμβάνουμε με οργάνωση, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και εχεμύθεια την αγορά, την πώληση και την ενοικίαση κατοικιών, οικοπέδων και επαγγελματικών χώρων, καθώς και την παροχή συμβουλών σε θέματα επενδύσεων.

Επίσης, προσφέρουμε υπηρεσίες μηχανικού, σε συνεργασία με φερέγγυους και έμπειρους ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, αρχιτέκτονες & πολιτικούς μηχανικούς για την έκδοση αδειών και ενεργειακών πιστοποιητικών, καθώς και τακτοποιήσεις αυθαιρέτων.

Το ευρύ και αξιόλογο πελατολόγιό μας εγγυάται τη γρήγορη ανεύρεση του κατάλληλου για εσάς ακινήτου. Στόχος μας είναι η άψογη και άμεση εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Μεσιτικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr