ΟΧYPLUS MEDICAL

Είμαστε υπερήφανοι γιατί ηOXYPLUSέχει κερδίσει την αμέριστη εμπιστοσύνη των πελατών της, χάρη σε δύο ανεκτίμητους συνδυαστικούς παράγοντες: στην ανθρώπινη προσέγγιση και την υψηλή τεχνολογία.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, με συνέπεια και σεβασμό στον ασθενή και το περιβάλλον του, είναι διαρκώς πρόθυμο να ανταποκριθεί άμεσα, σε οποιαδήποτε ανάγκη, καθ’ όλο το 24ωρο, εφαρμόζοντας σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό από τις εγκυρότερες εταιρείες της ευρωπαϊκής αγοράς.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως συμπυκνωτές οξυγόνου, νεφελοποιητές, βοηθήματα κατ’ οίκον νοσηλείας, ιατρικά μηχανήματα, εργαστηριακό και ιατρικό εξοπλισμό, διαγνωστικές συσκευές, είδη πρώτων βοηθειών και οτιδήποτε απαιτείται για τον εξοπλισμό ενός ιατρείου.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες υγείας, πλήρη ενημέρωση μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα που αφορά τη γκάμα των προϊόντων μας, με λεπτομερείς περιγραφές τους. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις προσφορές που βγάζουμε ανά διαστήματα.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.oxyplus.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr