ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΕ

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας  ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, κλιματιστικών μονάδων και αφυγραντήρων. Είναι κάτοχος του γνωστού στο αγοραστικό κοινό brand name "Juro-Pro" σε Ελλάδα και Ε.Ε. Η έδρα και οι αποθήκες της εταιρίας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Θέρμης, ενώ παράλληλα διατηρεί υποκατάστημα στην Αθήνα.

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου με σημαντική ιστορική διαδρομή, συνεχή ανάπτυξη και συνεισφορά στο χώρο, λανσάροντας καινοτόμα προϊόντα στην αγορά, όπως ήταν τα ολοκληρωμένα συστήματα σιδερώματος.

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. κατέχει σημαντικά μερίδια αγοράς στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων που δραστηριοποιείται. Στόχος της εταιρίας είναι η διατήρηση και η  ενίσχυση της θέσης της καθώς και η κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών των πελατών της, διευρύνοντας όπου χρειάζεται τον κατάλογο των προϊόντων της, με προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα τους σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προϊόντα της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ μπορείτε να τα βρείτε πανελλαδικά σε όλα τα καταστήματα, αλυσίδες και συνεταιρισμούς ηλεκτρικών ειδών, ενώ διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων τεχνικής υποστήριξης.

Αγγελίες

Κλάδος: Εξοπλισμός & Εφοδιασμός Επιχειρήσεων
Έτος ίδρυσης: 1977
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.juropro.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr