VAPE ALTER EGO IKE

VAPE ALTER EGO IKE

Μια δεμένη ομάδα, 46 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η φράση που μας εκφράζει: Κάνουμε τα πάντα μαζί. Στην alter ego κατακτάμε την κορυφή μαζί. Εξελισσόμαστε ασταμάτητα μαζί, σχεδιάζουμε μαζί. Ανεβαίνουμε μαζί. Και όλα αυτά, χάρη στους ανθρώπους μας. Εάν θέλεις να γίνεις μέλος της πιο ταχέως αναπτυσσόμενης αλυσίδας στο χώρου των εναλλακτικών προϊόντων τσιγάρου. Εάν οι λέξεις πάθος, συνέπεια, εξυπηρέτηση, πώληση σε χαρακτηρίζουν τότε σίγουρα είσαι ο υποψήφιος που αναζητούμε

ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο παροχών ανάλογο των προσόντων σου
  • 5ήμερη 8ωρη/6ωρη εργασία με σύμβαση αορίστου χρόνου
  • Πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης. Φροντίζουμε να μάθεις ότι χρειάζεσαι για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του ρόλου. Και φυσικά πληρώνεσαι παράλληλα!
  • Bonus επίτευξης στόχων. Σου αρέσει να ξεπερνάς το εαυτό σου καθημερινά; Καλά το μάντεψες… και σε εμάς το ίδιο. Για αυτό και επιβραβεύουμε την προσπάθεια σου κάθε μήνα με επιπλέον χρηματικό ποσό πέραν του μισθού σου.
  • Υπαλληλική έκπτωση 25%. Ξέρουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας είναι τεράστια…Καταλαβαίνουμε ότι ο πειρασμός να τα δοκιμάσεις όλα είναι μεγάλος… Για αυτό σου δίνουμε την δυνατότητα να αποκτήσεις ότι θέλεις σε προνομιακές τιμές.
  • Μηνιαία Παροχή δωρεάν προϊόντων alter ego . Το κορυφαίο ερευνητικό κέντρο Δημόκριτος πιστοποιεί όλα τα προϊόντα μας. Είναι δυνατόν να μην έχεις την ευκαιρία να τα προμηθευτείς και μάλιστα χωρίς κόστος; Και βέβαια όχι!!!
  • Προοπτικές εξέλιξης στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα του λιανικού εμπορίου. Δεν το λέμε εμείς… αλλά οι 6 διαδοχικές βραβεύσεις μας στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE (Best Retail Experience 2021)

ΣΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ…

Η alter ego δημιούργησε το 2009 στην Ελλάδα, το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ΕΥΡΩΠΗ!!! Το πάθος για την εξυπηρέτηση, η αγάπη για την καινοτομία, το όραμα για ένα κόσμο δίχως τσιγάρο μας έκαναν την μεγαλύτερή αλυσίδα ….Μαζί συνεχίζουμε…

Σπάμε τους κανόνες

Η alter ego δημιούργησε το 2009 στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρώπη. Ήταν και παραμένει αμιγώς ελληνική εταιρία που στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα.
Η πρωτοποριακή της αντίληψη σε συνδυασμό με τις σταθερές της αξίες και το πάθος της κατά του καπνίσματος, την ανέδειξε πρωταγωνίστρια της εγχώριας αγοράς, κάτι που αποδεικνύεται από την πιστότητα δεκάδων χιλιάδων φίλων-πελατών της αλλά και από εταιρικούς δείκτες.

To όραμα της alter ego, ήταν και θα παραμείνει ένα... το τέλος του καπνίσματος.

Για εμάς αποτελεί δέσμευση να εμπνέουμε ενήλικους καπνιστές, να κάνουν τη δική τους επανάσταση επιλέγοντας το άτμισμα και μένοντας για πάντα μακριά από το τσιγάρο.

Aυτό ήταν και το όραμα των 5 ιδρυτών της εταιρίας, που αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους επανάσταση, να αφήσουν την καριέρα τους και να δημιουργήσουν την alter ego.

Γιατί; Για να δώσουν στους καπνιστές τη δυνατότητα επιλογής μιας ζωής χωρίς τις θανατηφόρες επιπτώσεις του καπνίσματος.

Πώς; Με μία εταιρία πρότυπο, που δεν διστάζει να ανατρέψει τα δεδομένα, πάντα όμως με γνώμονα την άριστη ποιότητα, τη συνεχή εξέλιξη και τον σεβασμό στους πελάτες της και το περιβάλλον.

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος ίδρυσης: 2009
Αριθμός εργαζομένων: 50
Ιστοσελίδα: https://www.alterego.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr