Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

ONE PHARMA

ΕΒΡΟΥ 4 & ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ2, ΓΕΡΑΚΑΣ

Εταιρία

ONE PHARMA

Κλάδος

Φαρμακευτικές

Έτος ίδρυσης

1991

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.onepharma.gr/

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

H One Pharma είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε αρχικά ως εμπορική φαρμακευτική εταιρία, το 1991 στην Αθήνα με την επωνυμία ΦΑΡΜΑΝΕΛ.

Σήμερα, το εργοστάσιο μας, πιστοποιημένο με ISO 9001-2008 και eu-GMP, έχει σχεδιαστεί ωστε να πληροί τις αρχές Ποιότητας, Ασφάλειας και Προστασίας του περιβάλλοντος.

H One Pharma έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 50 πελατών σε 15 χώρες σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας τις αγορές της Ευρώπης, του Καναδά, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ). Το χαρτοφυλάκιό μας προσφέρει περισσότερες από 200 συνθέσεις που καλύπτουν την πλειονότητα των θεραπευτικών κατηγοριών.

Ο ρόλος του αφοσιωμένου ανθρώπινου δυναμικού με τις εξαιρετικές δεξιότητες, τις ικανότητες, την ενεργητικότητα και την προσήλωση του, είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική επιτυχία της εταιρείας.

Η 15ετής τουλάχιστον εμπειρία της επιστημονικής ομάδας, καλύπτει την Παραγωγή, τον Ποιοτικό Έλεγχο, την Έρευνα και Ανάπτυξη, τη Διαχείριση Ποιότητας, τη Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και τη Διαχείριση Έργου και Περιβαλλοντικής Ασφάλειας.

Αποστολή

Στόχος της One Pharma είναι να αναδειχτεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής γενοσήμων φαρμάκων στην Ευρώπη. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου διευρύνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιό μας με καινοτόμα προϊόντα και ενισχύουμε τη διεθνή μας παρουσία.

Το μέλλον

Με ένα εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό, επιστημονική γνώση αιχμής, κορυφαία τεχνολογική βάση και δυναμικές πρωτοβουλίες, εργαζόμαστε για να δώσουμε καινοτόμες λύσεις με προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.