Με φιλοσοφία που εστιάζει στην ποιότητα, την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, το Δειπνοσοφιστήριον Catering 20 χρόνια τώρα χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης στο χώρο της εστίασης amp; την διοργάνωση εκδηλώσεων με διαχρονικές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα. Φίνα υλικά, επιλεγμένα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, σμίγουν με το υψηλό αισθητικό κριτήριο και την πρωτοποριακή τεχνογνωσία, συνθέτοντας εμπνευσμένη κουζίνα υψηλών προδιαγραφών.
Το Δειπνοσοφιστήριον Catering διαχειρίζεται τα Café-Restaurants του Μουσείου Μπενάκη και του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, ενώ φέρει και το προνόμιο της αποκλειστικής διοργάνωσης κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων σε ειδικούς, υψηλών προδιαγραφών χώρους των μουσείων. Επίσης διαχειρίζεται τα εστιατόρια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας και Pierce. Συνεργάζεται σε αποκλειστικότητα και μη με πολλά κτήματα σε όλη την Αττική. Στην κουζίνα, επικεφαλής είναι ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο executive chef Jean Louis Capsalas.